Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyon gibi zamanin cok onemi yok gebelik testinde. YapabilirsinizKızlar test yapacam ama herks diyo sabah yap merak icineyim
Korkuoyrum aslında gebelik testinin üstünde sabah ilk idrarla yapılsın yazıyor birde kararsız kaldimovulasyon gibi zamanin cok onemi yok gebelik testinde. Yapabilirsiniz
Çok önemli değil benim öğle saatlerinde de yaptığım oldu..hatta hiç sabah yapmadım sanırım öyle denk geldiKızlar test yapacam ama herks diyo sabah yap merak icineyim
Yaptım çıkmadı ama eminim hamile olduğumaÇok önemli değil benim öğle saatlerinde de yaptığım oldu..hatta hiç sabah yapmadım sanırım öyle denk geldi
Sabah yapmadım iste çıkmadı akşam yaptımSabah yapardım ben hep.
Nasıl eminsin olsa teste çıkardı sabah akşam fark etmez günün geçtiyseYaptım çıkmadı ama eminim hamile olduğuma
Ama benim ki kızımda da öyle oldu test yaptım günüm geçti kan verdim çıkmadı takı 7 haftalık oldu cıktı düşününNasıl eminsin olsa teste çıkardı sabah akşam fark etmez günün geçtiyse
Adetinize kaç gün var .ve nasıl emin oldunuzYaptım çıkmadı ama eminim hamile olduğuma
Canım sabredemiyorsan iki saat idrarıni tut ve sıvı tüketmeKızlar test yapacam ama herks diyo sabah yap merak icineyim
Amin inslaalh artık yarın yine yapqrimÖnceki hamilelikler de yaşadığınız için eminsiniz galiba.her gebelik aynı olmayabilir ama siz kendinizi bilirsiniz.eminseniz biraz daha sabredin test yapmaya devam edin.coft çizgi görene kadar.insallah hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin