Kızlar testim böyle çıktı adetime 5gun var

burcum18

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
19
9
6
32
Kızlar yeni evliyim 4aylik.ilk üç ay sma testini bekledim o yüzden gebelikte korundum geçen ay denedim olmadı bnde bu ay ovulasyon testi yaparak ilerledim ve adetime beş gün kala kaset testim böyle çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20230408_003433.webp
    IMG_20230408_003433.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 276
Gebelik var gözüküyor cnm kan verip netlestirebilirsiniz

Gebelik var gözüküyor cnm kan verip netlestirebilirsiniz
İlk işim o olacak çok heyecanlıyım daha eşime söylemedim o şuan mışıl mışıl uyuyor ve ben heyecandan uyuyamıyorum Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallah kan testim de netleşir

Hayırlı olsun mutlaka kan verip 2 günde bir artışını da takip edin, tebrik ediyorum 💕😍

Kızlar yeni evliyim 4aylik.ilk üç ay sma testini bekledim o yüzden gebelikte korundum geçen ay denedim olmadı bnde bu ay ovulasyon testi yaparak ilerledim ve adetime beş gün kala kaset testim böyle çıktı sizce hamile miyim
belirtileriniz var miydi

Arkadaslar testi ilk yaptim sadece t bolgesinde cizgi cikti 2 3 dakika bekledim sonradan c bolgesinde cizgi belirdi testte bi terslik var ama çözemedim

Eklentiler

• 20230408_012533.webp
    20230408_012533.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 256
Hayırlı olsun 😊sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Benimde 5 gün var bel ağrım şişkinlik bide karnımda batma hissi oluyor sizde ne gibi belirti var acaba

kuruma çizgisi gibi adetiniz geçti mibelirtileriz varmj
Ben diger ay test yaptim cok cok silikti sabah kan veririm diye dusundum adet oldum 6 gun adetim sürdü 2 ve 3. Gunler normal sonraki gunlerde azalmaya basladi bugun 3 gun oluyor adetim biteli oyle bi test yapayım dedim ilk t bolgesinde cikti biraz durdu cizgi orda sonra c bolgesinde belirdi test mi bozuk ben mi hamileyim anlamdim😁

Ben diger ay test yaptim cok cok silikti sabah kan veririm diye dusundum adet oldum 6 gun adetim sürdü 2 ve 3. Gunler normal sonraki gunlerde azalmaya basladi bugun 3 gun oluyor adetim biteli oyle bi test yapayım dedim ilk t bolgesinde cikti biraz durdu cizgi orda sonra c bolgesinde belirdi test mi bozuk ben mi hamileyim anlamdim😁
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz çoğu kadın kimyasal yaşıyor fakat farkinda olmuyor

Kaset testler bes gun kadar erken sonuc verebiliyormu

Back
X