Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk işim o olacak çok heyecanlıyım daha eşime söylemedim o şuan mışıl mışıl uyuyor ve ben heyecandan uyuyamıyorum Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallah kan testim de netleşirGebelik var gözüküyor cnm kan verip netlestirebilirsiniz
Evet ilk beş dk icinde oldu tabi dakika geçtikçe daha koyulaşti ama silik bir çizgi vardiilk 5 dk çıktıysa var
Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallah kan testim de istediğim gibi sonuçlanırHayirli olsun . Cok sanslisiniz
belirtileriniz var miydiKızlar yeni evliyim 4aylik.ilk üç ay sma testini bekledim o yüzden gebelikte korundum geçen ay denedim olmadı bnde bu ay ovulasyon testi yaparak ilerledim ve adetime beş gün kala kaset testim böyle çıktı sizce hamile miyim
Gebelik var gözüküyor silikte çıksa pozitifArkadaslar testi ilk yaptim sadece t bolgesinde cizgi cikti 2 3 dakika bekledim sonradan c bolgesinde cizgi belirdi testte bi terslik var ama çözemedim
kuruma çizgisi gibi adetiniz geçti mibelirtileriz varmjKimse yok mu ya![]()
Ben diger ay test yaptim cok cok silikti sabah kan veririm diye dusundum adet oldum 6 gun adetim sürdü 2 ve 3. Gunler normal sonraki gunlerde azalmaya basladi bugun 3 gun oluyor adetim biteli oyle bi test yapayım dedim ilk t bolgesinde cikti biraz durdu cizgi orda sonra c bolgesinde belirdi test mi bozuk ben mi hamileyim anlamdimkuruma çizgisi gibi adetiniz geçti mibelirtileriz varmj
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz çoğu kadın kimyasal yaşıyor fakat farkinda olmuyorBen diger ay test yaptim cok cok silikti sabah kan veririm diye dusundum adet oldum 6 gun adetim sürdü 2 ve 3. Gunler normal sonraki gunlerde azalmaya basladi bugun 3 gun oluyor adetim biteli oyle bi test yapayım dedim ilk t bolgesinde cikti biraz durdu cizgi orda sonra c bolgesinde belirdi test mi bozuk ben mi hamileyim anlamdim![]()
Kaset testler bes gun kadar erken sonuc verebiliyormuKızlar yeni evliyim 4aylik.ilk üç ay sma testini bekledim o yüzden gebelikte korundum geçen ay denedim olmadı bnde bu ay ovulasyon testi yaparak ilerledim ve adetime beş gün kala kaset testim böyle çıktı sizce hamile miyim
Ben adete iki gun kala frely die bi kaset test yapdm yine negatif cokdi acaba pozitife donermiKaset testler bes gun kadar erken sonuc verebiliyormu