Kızlar testim normal mi?

Maviiportakal

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
599
803
33
Merhaba kızlar. Adetimin 3 gün geçmesiyle üstteki testi yaptım erken gebelik testi.bugün 4. Günde alttaki testi yaptım. Silik çıktı bugün daha koyu öıkar diye beklemiştim aynı çıktı. Sizce bu sorun mu? Yardımcı olur musunuz?
IMG-20220814-WA0004.webp

Tebrik ederim 🤗
Yarın bence kan vermeye gidin
Yaa, çok teşekkür ederimm 💕🤗 bir şey sormak istiyorum bulunduğum ilçede bir tane hastane var randevu bir hafta sonrasını veriyor. Hastaneye gitmek şart mı şuan acaba sağlık ocağında da kan verilebiliyor mu? Aynı işlevi görür mü yani

Evet veriliyor. Tebrikler bu arada 🤩
Çook teşekkür ederimm 💕🤗 peki birilerine söylemek için erken mi sizce dış gebelik vs olayları korkutuyor. Bir de kan testinden sonra sağlıklı gebelik olup olmadığı anlaşılır mı yoksa kesenin görünmesimi lazım acaba?

Çook teşekkür ederimm 💕🤗 peki birilerine söylemek için erken mi sizce dış gebelik vs olayları korkutuyor. Bir de kan testinden sonra sağlıklı gebelik olup olmadığı anlaşılır mı yoksa kesenin görünmesimi lazım acaba?
Sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef 🤷🏻‍♀️
Fakat kesinlikle kimseye bir şey söylemeyin şimdilik.. Kan testinden sonra doktora gidersiniz orada her şey daha net belli olur ( kese falan) 🤗

Hamilesin canım tebrik ederim ☺️ Bence herkese söylemek için acele etme bekleneni öneririm kendine dikkat et şimdiden ağır iş yapma mümkün olduğunca dinlenmeni tavsiye ederim, keseyi görmek için 1500 olması gerekiyor diyorlar doktorlar bazıları erkenden görüp kalp atışını duyabiliyorlar ama bence kalp atışını duymadan keseyi görmeden etrafına duyurma canım eşim bilsin bence sadece ☺️

Hamilesin canım tebrik ederim ☺️ Bence herkese söylemek için acele etme bekleneni öneririm kendine dikkat et şimdiden ağır iş yapma mümkün olduğunca dinlenmeni tavsiye ederim, keseyi görmek için 1500 olması gerekiyor diyorlar doktorlar bazıları erkenden görüp kalp atışını duyabiliyorlar ama bence kalp atışını duymadan keseyi görmeden etrafına duyurma canım eşim bilsin bence sadece ☺️
Çok teşekkür ederimm🤗 son adet tarihim 15 temmuz ona göre 4 haftalık olmuş oluyor 6. Haftada gmrünüyomuş sanırım kese 2 hafta beklemek çok zor geldi yaa 😊

Çok teşekkür ederimm🤗 son adet tarihim 15 temmuz ona göre 4 haftalık olmuş oluyor 6. Haftada gmrünüyomuş sanırım kese 2 hafta beklemek çok zor geldi yaa 😊
Bilmez miyim insan heycanla bekliyor vakit geçmek bilmiyor valla bir an önce geçsede görsek de diye sabırsızlanıyoruz ☺️ yarın sağlık ocağında bence kan testi ver canım öbür gün çıkıyor sonuçlar genellikle ama hemen sonucu görmek istersen acilden kan verebilirsin 1 saat sonra sonuç çıkıyor ☺️

Bilmez miyim insan heycanla bekliyor vakit geçmek bilmiyor valla bir an önce geçsede görsek de diye sabırsızlanıyoruz ☺️ yarın sağlık ocağında bence kan testi ver canım öbür gün çıkıyor sonuçlar genellikle ama hemen sonucu görmek istersen acilden kan verebilirsin 1 saat sonra sonuç çıkıyor ☺️
Öyle valla ya😊 ya sizce hastaneye erkenden gidip sıra alıp doktora görünerek mi kan vereyim sağlık ocağı yeterli şuanlık. 4 haftalık olduğunu varsayarsak

Öyle valla ya😊 ya sizce hastaneye erkenden gidip sıra alıp doktora görünerek mi kan vereyim sağlık ocağı yeterli şuanlık. 4 haftalık olduğunu varsayarsak
Canım normalde doktorlar umut vermemek adına hemen acele etmiyorlar çünkü şimdi diyelim ki değerin 400 çıksa birşey görmez doktor muane etsede çünkü seninde dediğin gibi kimyalsal gebelik dış gebelik bilmem ne bir sürü olay var o yüzden doktorlard kese ve bebeği görmeden bizlere tam birşey diyemiyorlar heveslendirmemek adına ama senin için nasıl rahat edecekse öyle yap derim. Benimde başımdan daha yeni hamilelik geçti gitti o sebepten dolayı diyorum.

Back
X