Bana sonuç negativ gibi geldiMerhaba kizlar ilk defa bu testi kullanıyorum bilen var mı bu sonuç silik mi anliyamadim heyecandan titriyorum????
Haklisiniz bence bekliyom pazartesiniBana sonuç negativ gibi geldiBakın internetten bulup resim paylaştım yaptığınız testin sonucu nasıl görünüyor diye.
Belkide erken yapmışsınızdır testi bir kaç gün daha bekleyin sonra yine yapın.
Hamileleik var bnece başka testle tekrar deneyin koyu olmasina gerek resimdeki gibi çift çizgi çıkmışHaklisiniz bence bekliyom pazartesini
Pazartesine kan veriyim diyorum kesin olsun insan sabirsizlanjyorHamileleik var bnece başka testle tekrar deneyin koyu olmasina gerek resimdeki gibi çift çizgi çıkmış
Ben 6cı gün yapmıştım negativ çıkmıştı, 9cu günde pozitiv olmuştu. İnşallah hamilesinizdirHaklisiniz bence bekliyom pazartesini
Hayirli olsunPazartesine kan veriyim diyorum kesin olsun insan sabirsizlanjyor
Yumurtlamadan sonrami yaniBen 6cı gün yapmıştım negativ çıkmıştı, 9cu günde pozitiv olmuştu. İnşallah hamilesinizdir
Ya inşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki Allah razı olsun test kaset tipi değil sansimdan ilk defa bunu anliyamadimBen 6cı gün yapmıştım negativ çıkmıştı, 9cu günde pozitiv olmuştu. İnşallah hamilesinizdir
Yani soylr soyliyim en son adet başlangıcı 24 kasimdi ve adetlerim düzensiz bikac gündür gecikti çünkü adet bitti bir hafta sonra iki gün arayla lekelendim az bişeyYumurtlamadan sonrami yani
Haklisiniz bence bekliyom pazartesini
Bende aşılamaydı. İlk aşılamada hamile kaldım.Yumurtlamadan sonrami yani
Anladım teşekkürler cevap veridginiz icin sağ salim gelsin bebisinizBende aşılamaydı. İlk aşılamada hamile kaldım.Şimdi geri dönüp test yaptığım tarihlere baktım yanlış söylemişim. 26.01.2022 aşılamayı yaptık 04.02.2022 tarihinde ilk testimi yapmışım yani 9 gün sonra ve negativ çıkmıştı ve 9 gün geçmesine rağmen test negativ çıktı diye kesin hamile değilim dedim 06.02.2022 yeniden test yaptım yani 11ci gün ve testim pozitiv çıkmıştı. 14cü günde kan testi yaptırmıştım ordada pozitivti.
Maşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBende aşılamaydı. İlk aşılamada hamile kaldım.Şimdi geri dönüp test yaptığım tarihlere baktım yanlış söylemişim. 26.01.2022 aşılamayı yaptık 04.02.2022 tarihinde ilk testimi yapmışım yani 9 gün sonra ve negativ çıkmıştı ve 9 gün geçmesine rağmen test negativ çıktı diye kesin hamile değilim dedim 06.02.2022 yeniden test yaptım yani 11ci gün ve testim pozitiv çıkmıştı. 14cü günde kan testi yaptırmıştım ordada pozitivti.
Amin canım inşallahMaşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?