- 1 Ocak 2021
- 56
- 3
- 36
- 39
Hayırlısı olsun belirtileriniz nelerdi acaba birde kaç gün geçtikten sonra gebelik testini yaptiniz1148 kan sonucum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun belirtileriniz nelerdi acaba birde kaç gün geçtikten sonra gebelik testini yaptiniz1148 kan sonucum canım
İşte takibe alınması lazım çatlatayacak mı çatladı mı diye bile bakılması gerekiyorKiste dönüşmüş olabilirmi sizce
Benim şuan reglime 9 gün var napiyim sizceİşte takibe alınması lazım çatlatayacak mı çatladı mı diye bile bakılması gerekiyor
Benim de 10 gün vardı yumurtam şu şekildi atıyorum. Çatlamış dedi o yüzden takip olmanız gerekiyorBenim şuan reglime 9 gün var napiyim sizce
İkisi de pozitif yanılma yüzde 13 gün gecikmem var böyle çıktı hamileyim dimi yanılma olmaz anında belirdi
Teşekkürler canım hiçbirşey belirtim yok sadece bugün sol kasıgım da ayrı var o kadarMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle ne gibi belirtileriniz oldu bu süreçte söyleyebilir misiniz
Hamileyim canım kan 1143 çıktıİkisi de pozitif yanılma yüzde 1
kaç gün gecikti de o kadar yüksek çıktı benim 5 güne 382 çıktıHamileyim canım kan 1143 çıktı
Hamileyim canım kan 1143 çıktı
Valla canım 3 gün gecikmem vardı çıktı sonra 5. Günü tekrar verdim 2654 çıktı doktor perşembe kese görünür dedi işe bekleyecegimkaç gün gecikti de o kadar yüksek çıktı benim 5 güne 382 çıktı
Ben dün yine gittim karından baktı hemşire hanım keseyi net göremiyorum dedi sonra beni kana gönderdi kan çıktı 6648 bugün yine gidicemValla canım 3 gün gecikmem vardı çıktı sonra 5. Günü tekrar verdim 2654 çıktı doktor perşembe kese görünür dedi işe bekleyecegim
Kese zaten 3000 ve 5000 arası çıkıyor görünür şimdi yarın benim de artar inşallah görürüm Instagram adresin var mı canım ordan haberleşirizBen dün yine gittim karından baktı hemşire hanım keseyi net göremiyorum dedi sonra beni kana gönderdi kan çıktı 6648 bugün yine gidicem
betulrahimi yazarsan çıkarKese zaten 3000 ve 5000 arası çıkıyor görünür şimdi yarın benim de artar inşallah görürüm Instagram adresin var mı canım ordan haberleşiriz
Attım takip de sizin mibetulrahimi yazarsan çıkar