Kızlar merhaba 3. Gün embriyosu 13 kasımda transfer oldu. Yani 9.günün içindeyim. İlk erken gebelik testimi yaptım. Değerlendirir misiniz sanki silik çizgi var ben mi rüya görüyorum. 1 dakika içinde çıktı hemen bu çizgi.
Kızlar merhaba 3. Gün embriyosu 13 kasımda transfer oldu. Yani 9.günün içindeyim. İlk erken gebelik testimi yaptım. Değerlendirir misiniz sanki silik çizgi var ben mi rüya görüyorum. 1 dakika içinde çıktı hemen bu çizgi.
Canım çok silik te olsa ihtimal vardır. Fotoğraf ta silik bişey göremedim ama buraya atınca görüntü kalitesi düşüyor sen görebiliyorsan veya başka testler de varsa dene
İnşallah vardır kuzum ❤
Var gözüküyor canım çizgi zaten hemen çıkmış hangi marka days doctor artımed mi ya genelde güven olmuyor diyolar ama benim de 3 dk da belirgin pembe çıkardı yani
Var gözüküyor canım çizgi zaten hemen çıkmış hangi marka days doctor artımed mi ya genelde güven olmuyor diyolar ama benim de 3 dk da belirgin pembe çıkardı yani
Vallahi bende anlamıyorum bence kuruma çizgisini ikinci çizgi olarak görüyorlar 5 dk sonrasını değerlendirmeyin diyolar 20 dk sonra çıktı diyo gebeyim diyo kan verip test yanlış pozitif verdi diyolar