Kızlar testime bakar mısınız 3. Gün embriyosu

anaolmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
10
4
1
34
Kızlar merhaba 3. Gün embriyosu 13 kasımda transfer oldu. Yani 9.günün içindeyim. İlk erken gebelik testimi yaptım. Değerlendirir misiniz sanki silik çizgi var ben mi rüya görüyorum. 1 dakika içinde çıktı hemen bu çizgi.

Eklentiler

• IMG-20251122-WA0005.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 68
Canım bu mor kapaklı teste çok yalancı pozitif çıkaıyor diyorlar elinde başka varsa onunla da dene istersen.İnşallah seninledir bebeğin

Canım çok silik te olsa ihtimal vardır. Fotoğraf ta silik bişey göremedim ama buraya atınca görüntü kalitesi düşüyor sen görebiliyorsan veya başka testler de varsa dene
İnşallah vardır kuzum ❤

Awox ise markası bana yalancı poz cıkardı

Var gözüküyor canım çizgi zaten hemen çıkmış hangi marka days doctor artımed mi ya genelde güven olmuyor diyolar ama benim de 3 dk da belirgin pembe çıkardı yani

Var gözüküyor canım çizgi zaten hemen çıkmış hangi marka days doctor artımed mi ya genelde güven olmuyor diyolar ama benim de 3 dk da belirgin pembe çıkardı yani
Artımed marka canım. Hemen çıktı 30 saniyede falan hatta. Nasıl betahcg olmadan pozitif çıkıyor anlamıyorum

Artımed marka canım. Hemen çıktı 30 saniyede falan hatta. Nasıl betahcg olmadan pozitif çıkıyor anlamıyorum
Vallahi bende anlamıyorum bence kuruma çizgisini ikinci çizgi olarak görüyorlar 5 dk sonrasını değerlendirmeyin diyolar 20 dk sonra çıktı diyo gebeyim diyo kan verip test yanlış pozitif verdi diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…