Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen var kan verin kesinlestirin benceKızlar adetime uygulamanın biri bugün diyor diğer uygulama da 29.
Bu sabah kalkar kalkmaz test yaptım sizce var mı tekrarlamalı mıyım testi ?
Canım hemen mi çıktı çizgiKızlar adetime uygulamanın biri bugün diyor diğer uygulama da 29.
hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah banada nasip olurZaten yarın randevum vardı doktorumda, inşallah vardır ya çok bekledim bunu tekrar yaşamayı
Yaptım bir dakika kadar yanında durdum sonra banyoda bırakıp 5 dkya dolmasını bekledimCanım hemen mi çıktı çizgi
İnşallah rabbim bana da nasip ederZaten yarın randevum vardı doktorumda, inşallah vardır ya çok bekledim bunu tekrar yaşamayı
Amin inşallah, hepimize nasip olsun inşallahİnşallah rabbim bana da nasip eder![]()
Evet kesinlikle var hemen git kan ver sonucun pozitif çıkacakKızlar adetime uygulamanın biri bugün diyor diğer uygulama da 29.
Öyle çok istiyorum ki anlatamam anlatılmıyor yani o dereceAmin inşallah, hepimize nasip olsun inşallah
Ne zamandan beri anne olmayı istiyorsun canımKızlar adetime uygulamanın biri bugün diyor diğer uygulama da 29.
İkinci test alıp geldim yaptım ve 5 dakika olmadan ikinci çıktı, rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahEvet kesinlikle var hemen git kan ver sonucun pozitif çıkacak![]()
Ben ağustos ayında hamile kaldım ama 7 haftalıkken düşük oldu ve düşük yaptığımdan beri bekliyorum acaba niye neden olmuyor diye beynimi yedim hep. İnşallah sana da nasip olur senin için dua edicemNe zamandan beri anne olmayı istiyorsun canım
İkinci test, 5 dakika olmadan ikinci çizgi çıktıKızlar adetime uygulamanın biri bugün diyor diğer uygulama da 29.
Ayy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİkinci test, 5 dakika olmadan ikinci çizgi çıktı
Bende beş aydır istiyorum olmuyoAyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallahAyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım genelde 1 sene deneyin diyorlar ama için rahat edecekse kontrol olmaya git ben ve eşim gittik nolur nolmaz diyeBende beş aydır istiyorum olmuyo![]()