Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benimde öyle çıktı hamileydim ama koyulasmasini bekle öyle git kan ver bence kuzumAyyyyy ciddi misin![]()
Evet sonra stres oluyormuşsun artış olacak mı vb diyeEvet canım benimde öyle çıktı hamileydim ama koyulasmasini bekle öyle git kan ver bence kuzum
Dayanırsın Canım yoksa gerçekten çok stres oluyor insan sürekli de kan verme egerki dayanmaz kan verirsen daha yeni gebelik kuzum kanında yeni oyuzden boşuna kan verme sürekli stresten uzak dur kuzum inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimEvet sonra stres oluyormuşsun artış olacak mı vb diyeçok teşekkür ederim
2 gün sonra bir daha yapayım
tabi dayanabilirsem
Amin allah razı olsunDayanırsın Canım yoksa gerçekten çok stres oluyor insan sürekli de kan verme egerki dayanmaz kan verirsen daha yeni gebelik kuzum kanında yeni oyuzden boşuna kan verme sürekli stresten uzak dur kuzum inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım benimki daha silikti bugün 1. Yaş doğumgünü partisi var
Sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin canım benimki daha silikti bugün 1. Yaş doğumgünü partisi var![]()
Kaç dakika içinde çıktı canım? İlk 10 dakikaysa pozitif 2 gün sonra tekrarla bence hayırlı olsun
5 dakika içinde çıktı hatta şu an daha da koyulaştı 2. ÇizgiKaç dakika içinde çıktı canım? İlk 10 dakikaysa pozitif 2 gün sonra tekrarla bence hayırlı olsun![]()
Amiiin Allah razı olsun canımSağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah![]()
Yaptım gene aynı çizik reglime 3 gün kaldı regli zamanı çift çizgi oluyormuş onu bekliyorumMerhaba ben de sizinkine benzer bir durum yaşıyorum son durumunuz ne tekrar test yaptınız mi
maiallah kaç çıktı değeriniz tebrik ederimKızlar 4 haftalık hamileymişim bu arada![]()
1200maiallah kaç çıktı değeriniz tebrik ederim