kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

Kelebek090

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
259
124
18
31
sizde görebiliyor musunuz ? kuruynca farkettim olmazsa hiç çıkmazdı de mi testin markası laboquick fotoğrafın kontrastını oynadım daha iyi gözüktü.

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 563
Bende bu markayla öğrendim canımm..biraz dazla beklemiş tekrarla testini ..ve adetine 11 gün varsa çok erken değil mi teste çıkma ihtimali az diye biliyorum

YUmurtlamadan sonra kaç gün geçti? Ben bi çizgi gördüm inşlh bebiş yoldadır

Bende bu markayla öğrendim canımm..biraz dazla beklemiş tekrarla testini ..ve adetine 11 gün varsa çok erken değil mi teste çıkma ihtimali az diye biliyorum
valla umut ediyorum kuzum ya tekrarlarım ama bi kaç gün daha durayım

sizde görebiliyor musunuz ? kuruynca farkettim olmazsa hiç çıkmazdı de mi testin markası laboquick fotoğrafın kontrastını oynadım daha iyi gözüktü.
Adete 11 gün kala hiçbir testte pozitifi göremezsiniz eğer önceki adet döneminde gebe kalmamışsanız. Çok fazla idrar damlatılmış ve bu test şu an güvenilir değil. En az 1 hafta daha sabretmelisiniz. İnşallah hamile kalırsınız ama maalesef bu test pozitif olarak yorumlanamaz.

Adete 11 gun kala daha yumurta dollendiyse bile rahme yerlesmedi ve hcg salgilanmaya baslamadi ki bu testlerde ciksin. Henuz kanda bile cikmaz.

Adete 11 gün kala hiçbir testte pozitifi göremezsiniz eğer önceki adet döneminde gebe kalmamışsanız. Çok fazla idrar damlatılmış ve bu test şu an güvenilir değil. En az 1 hafta daha sabretmelisiniz. İnşallah hamile kalırsınız ama maalesef bu test pozitif olarak yorumlanamaz.
idrarı 4 kez damlattım canım sadece fotoğrafı oynadım rengini o yüzden öyle görüyorsun ama tabi doğru söylüyosunuz umut işte

YUmurtlamadan sonra kaç gün geçti? Ben bi çizgi gördüm inşlh bebiş yoldadır
tahmini 5 ya da 6 gün geçmiştir neyse ben umut etmiyeyim, ben biraz erken yumurtluyorum daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda da adetten 2 gün önce daha net çizgiyle öğrenmiştim

tahmini 5 ya da 6 gün geçmiştir neyse ben umut etmiyeyim, ben biraz erken yumurtluyorum daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda da adetten 2 gün önce daha net çizgiyle öğrenmiştim
Canım 5-6 günde mümkün değil. En az 15 gün geçmesi lazım idrarda çıksın. Test bozuk galiba o zmn ben çizgi gördüm çünkü. Benimde gri çizgi çıkmıştı ilişkiden 15 gün sonra

Canım 5-6 günde mümkün değil. En az 15 gün geçmesi lazım idrarda çıksın. Test bozuk galiba o zmn ben çizgi gördüm çünkü. Benimde gri çizgi çıkmıştı ilişkiden 15 gün sonra
neyse canım hayırlısı olsun teşekkür ederim ilginiz için

bu testin normal hali oynanmamıs

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-04-12 at 14.10.07.webp
    WhatsApp Image 2017-04-12 at 14.10.07.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 142
İnşallah hamilesindir canım, şuan aynı durumdayım heyecanla takip edicem seni :)
canım benim bi de son adetim tuhaftı o önce lekelenme oldu sonra kahverengiye yakın geldi rengi 7-8 gün süren adetim 4 gün sürdü. o bittikten bir hafta sonra yaptım test çıkmadı şimdi bir hafta daha geçti yaptım işte böyle oldu

Ben silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Ama adete 11 gün kala çıkmaz normalde idrar testinde.

Ama belki erken döllenme olmuştur...

Test güvenilir bu arada. Ben de bu marka kullandım defalarca.

canım benim bi de son adetim tuhaftı o önce lekelenme oldu sonra kahverengiye yakın geldi rengi 7-8 gün süren adetim 4 gün sürdü. o bittikten bir hafta sonra yaptım test çıkmadı şimdi bir hafta daha geçti yaptım işte böyle oldu

Üstüne görme olabilir belki.

Hakkınızda hayırlısı...

Back
X