kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

Canım sonucu paylaşmamışsın merak ettim
Değerin az çıktıysa bence hiç moralini bozma
Benim bata 6 gün kala kanda 0.1 çıkan değerim 2 gün sonra 22.94 çıkmıştı
0,7 çıktı kuzum bir daha test yapmam bu son olsun, eğer 10-15 gün gecikmem olursa o şekilde doktora gidicem

0,7 çıktı kuzum bir daha test yapmam bu son olsun, eğer 10-15 gün gecikmem olursa o şekilde doktora gidicem
Bende defalarca bu hüsrana uğradım çok erken belirti aramanın zararları bunlar canım bu sonuç hamile değilsin anlamına da gelmesin
Ben yaşadım iki gün arayla önce üzüldüm sonra sevindim 10-11 gün kala çıkması pek mümkün değildi zaten ama seni de anlıyorum
İnşallah hamilesindir canım pes etme

Bende defalarca bu hüsrana uğradım çok erken belirti aramanın zararları bunlar canım bu sonuç hamile değilsin anlamına da gelmesin
Ben yaşadım iki gün arayla önce üzüldüm sonra sevindim 10-11 gün kala çıkması pek mümkün değildi zaten ama seni de anlıyorum

daha 1 hafta var mucize olmazsa bu ayda olmadı kuzum yani :)

Daha çok var canım ya az sabır
fazla yan yana da gelemedik eşimle zaten benim tahmin ettiğim yumurtlama günlerinde oldu bi tabi ozaman olduysa yumurtlama :) nasip kuzum ya nelerden medet umuyorum ümitleniyorum bi bilsen günah ama, annem kahve falı baktırmış onda da süpriz bi bebek olabilir demiş kız tövbee yarabbim :) gittim anneme anne ümitlenme yook bu ay dedim :)

fazla yan yana da gelemedik eşimle zaten benim tahmin ettiğim yumurtlama günlerinde oldu bi tabi ozaman olduysa yumurtlama :) nasip kuzum ya nelerden medet umuyorum ümitleniyorum bi bilsen günah ama, annem kahve falı baktırmış onda da süpriz bi bebek olabilir demiş kız tövbee yarabbim :) gittim anneme anne ümitlenme yook bu ay dedim :)
Ümitlenmek için de ümitlenmemek için de erken
Yok diye kestirip atma hiç belli olmaz yarın ne yaşayacağın
Bende olmaz dediğim ay hamile kaldım iki kez birliktelik olmuştu umut yoktu ama hissediyordum
Bata 6 kala testte silik çıktı koşarak gittim kana sonuç 0.1 şaşırdım nasıl olur silik çıkmıştı diye
Aradan bir gün geçti içimde bi his sanki hamileyim o gün test yaptım yine silik
Ertesi gün yine yaptım biraz daha belirgin silik
Bata 4 kala kanda 22.94 çıktı ben şok
Ve şuan 10 haftalık hamileyim çok şükür

Ümitlenmek için de ümitlenmemek için de erken
Yok diye kestirip atma hiç belli olmaz yarın ne yaşayacağın
Bende olmaz dediğim ay hamile kaldım iki kez birliktelik olmuştu umut yoktu ama hissediyordum
Bata 6 kala testte silik çıktı koşarak gittim kana sonuç 0.1 şaşırdım nasıl olur silik çıkmıştı diye
Aradan bir gün geçti içimde bi his sanki hamileyim o gün test yaptım yine silik
Ertesi gün yine yaptım biraz daha belirgin silik
Bata 4 kala kanda 22.94 çıktı ben şok
Ve şuan 10 haftalık hamileyim çok şükür
Ne güzel kuzum allah sağ salim kuçağına almayı nasip etsin, rabim bilir en iyisini o ne zman isterse o zman olur gecikiyorsa vardır sebebi beklicem artık bakalım nasip canım...

kızalr merhaba bnm de beklenen adet tarihim 23 Nİsandı. Dayanamayıp 14 nisanda kan testi yapmıştım progesteron 31 beta hcg 0.05 di. SOnra nasıl olsa gebelik yok diye takılırken öylesine yaptığım ve daha önceki günlerde silikleşen yumurtlama testim koyulaştı. Ertisi gün yaptığım uyduruk idrar testinde çift çizgi gördüm. Adetime 6 gün vardı. 17 nisan da yatırdığım beta hcg: 31,5 geldi. İnş yükselmeye devam eder :dua: herkese umut olsun diye paylaşmak istedim.

Eklentiler

• cb420c11-997a-438d-b84a-11ad5c3ee2ab.webp
    cb420c11-997a-438d-b84a-11ad5c3ee2ab.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 62
  • e416bef9-f15b-4c07-aefd-2f7537a9682d.webp
    e416bef9-f15b-4c07-aefd-2f7537a9682d.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 75
kızalr merhaba bnm de beklenen adet tarihim 23 Nİsandı. Dayanamayıp 14 nisanda kan testi yapmıştım progesteron 31 beta hcg 0.05 di. SOnra nasıl olsa gebelik yok diye takılırken öylesine yaptığım ve daha önceki günlerde silikleşen yumurtlama testim koyulaştı. Ertisi gün yaptığım uyduruk idrar testinde çift çizgi gördüm. Adetime 6 gün vardı. 17 nisan da yatırdığım beta hcg: 31,5 geldi. İnş yükselmeye devam eder :dua: herkese umut olsun diye paylaşmak istedim.
teşekkür ederim canım bana hala umut oluyorsunuz :)

inş canm. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza lamayı nasip eder :anneadayı::KK46:

Back
X