- 13 Eylül 2022
- 74
- 27
- 18
- Konu Sahibi Bella_Swan
Kizlar test yaptim bugun regl olmam lazimdi olmadim 5 10 dk icinde 2. cizgi cikti ama??? hamile miyim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm testin fotosunu atar mısın ?Kizlar test yaptim bugun regl olmam lazimdi olmadim 5 10 dk icinde 2. cizgi cikti ama??? hamile miyim??
yukledim cnm ay heyecandan unutmusummCnm testin fotosunu atar mısın ?
1 tane vardi test elimde emin olamiyorum simdi nobetci eczane ariyoruz esimleHamilesiniz tebrikler![]()
Direkt gidip sağlık ocağına kan verin sabah en güzeli. Ya da madem yeni alacaksınız erken gebelik testi alın onda daha net çıkar pozitifse1 tane vardi test elimde emin olamiyorum simdi nobetci eczane ariyoruz esimle![]()
Tebrik ederim hamilesinizheyecandan fotolari yuklememisim
Bi test daha yapayim sabah hemen gidecegim canim ay cok heyecanliyimDirekt gidip sağlık ocağına kan verin sabah en güzeli. Ya da madem yeni alacaksınız erken gebelik testi alın onda daha net çıkar pozitifse![]()
Ay insalllah oyleyimdir ya bi test daha yapip yarin da kan vericem. diger testimin fotosunu da bekler misiniz 10 15 dk icinde paylasacagimmmTebrik ederim hamilesiniz![]()
heyecandan fotolari yyukleme
Tebrikler kuzum hamilesiiinnnnheyecandan fotolari yuklememisim
Bende cuma günü evde test yaptigimda ikinci çizgi silik çıkmisti bu sabah kan testi verdim pozitif cikti sizinde kanda pozitif çıkar inşallahAy insalllah oyleyimdir ya bi test daha yapip yarin da kan vericem. diger testimin fotosunu da bekler misiniz 10 15 dk icinde paylasacagimmm
Tebrikler gayet net kan testiyle kesinlestirin hamileliginizi2 test daha yaptim kizlarrr yarin kan vercem hemennn
Tebrik ederim cnm belirtilerin var mıydı acaba ?2 test daha yaptim kizlarrr yarin kan vercem hemennn
Acaba bunlar ayni zamanda gebelik belirtisi mi? Bugun regl olmam lazimdi dayanamadim yaptimBir şey daha soracağım kızlar ben tüm regl belirtilerini yaşıyorum, kasıklarımda sanci var, baş dönmem ve hassasiyetim çok var ama??
Evet var hamilelikheyecandan fotolari yuklememisim