- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah Can'ım ya yarın birde öbür gün test tekrarı yapıp kana gideceğim çok teşekkür ederim umut oldun banaben cizgiyi gördüm ya yarın kan testi yaptır yada 2 gun sonra testi tekrarla hayırlısı olsun inş :) darısı basımıza.
değer muhtemelen 50-100 arasıdır tahminen 2 gunde 1 2 kat arttığını düşünürsek kan testinde 200-300 lü değerler görebilirsin :) rabbim hayırlısını nasip etsin tez vakit bize de çift cizgi görmeyi yasatsın inş saglıklı ve hayırlı bir şekilde.Hadi inşallah Can'ım ya yarın birde öbür gün test tekrarı yapıp kana gideceğim çok teşekkür ederim umut oldun bana
Amin tatlım inşallah bir düşük yaşadım çok istiyorum Rabbim sağlıklısını ömürlüsünü versin cümlemizedeğer muhtemelen 50-100 arasıdır tahminen 2 gunde 1 2 kat arttığını düşünürsek kan testinde 200-300 lü değerler görebilirsin :) rabbim hayırlısını nasip etsin tez vakit bize de çift cizgi görmeyi yasatsın inş saglıklı ve hayırlı bir şekilde.
Evet Can'ım gördüm senin konunu üzüldüm aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bendeBen de gördüm,işallah vardır bebişin. Dün ben gördüm ikinciyi silik,hatta burda da paylaştım, çoğu arkadaş da gördü,sabah kan vermeye gittim acaba kaç çıkcak diye düşünürkrn, negatif çıktı anlamadımama çok nadir oluyormuş,buara bende çıktığna göre yakın zamanda bizden birine çıkmaz heralde
İnşallah sonu senin gibi olur Can'ımBende gördüm canım cizgiyi inşallah vardır benimde böyleydi kan testinde günüme 3 gün vardi yaptım böyleydi diğer gün iki gün kala kanda çıktı ama benim tedaviyle oldu tüp bebek
Korkma çok düşük ihtimalmiş,ben daha etkisindeyim de boyuna yazasım geliyo, sen işallah çok güzel değerlerle dönersin kan testindenEvet Can'ım gördüm senin konunu üzüldüm aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bende
İnşallah canım tüm isteyene versin Rabbim onunla sınamasın kimseyiKorkma çok düşük ihtimalmiş,ben daha etkisindeyim de boyuna yazasım geliyo, sen işallah çok güzel değerlerle dönersin kan testinden![]()
bende bir düşük yasadım, rabbim sağlıklısını nasip etsin inş. hayırlı haberlerle dön 2 gun bekle testi tekrarla sonra kan ver derim erken ögrenince pek iyi olmuyor cunkuAmin tatlım inşallah bir düşük yaşadım çok istiyorum Rabbim sağlıklısını ömürlüsünü versin cümlemize
Amin Can'ım inşallahOoo daha bir hafta olmasına rağmen çizgi belli maşallah. Rabbim hayırla tamamina erdirsin inşallah. Darısı basimiza
Cnm ben ikinci çizgiyi gormuorum bence kan ver en garanti sonucKızlar bugün tekrar yaptım test ve sonuç fotoğrafta görüldüğü gibi
Hoşgeldin tatlım teşekkür ederim yorum içinBence kan için adeti bekle canım.