- 21 Temmuz 2021
- 255
- 24
- 48
- 25
- Konu Sahibi meraktanhep
-
Kaç dakika içinde belirdi canım o önemliEki Görüntüle 3368239 kızlar fotoğrafı yükledim ben gözle daha net görüyorum tabi ama fotoğrafta da gözüküyor herhalde benim regl olmama daha 2 gün var şuan oruç tutacaktım kasıklarım aşırı fazla ağrıdı bende emin olmak adına yapayım dedim hemen böyle belirdi 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti bu böyle çıkınca heycanlandım sizce var mı en büyük belirtim aşırı akıntım ve kasık ağrısı oldu bana lütfen cevap yazın
Kan testi yaptırın.Eki Görüntüle 3368239 kızlar fotoğrafı yükledim ben gözle daha net görüyorum tabi ama fotoğrafta da gözüküyor herhalde benim regl olmama daha 2 gün var şuan oruç tutacaktım kasıklarım aşırı fazla ağrıdı bende emin olmak adına yapayım dedim hemen böyle belirdi 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti bu böyle çıkınca heycanlandım sizce var mı en büyük belirtim aşırı akıntım ve kasık ağrısı oldu bana lütfen cevap yazın
Canım kan verrrEki Görüntüle 3368239 kızlar fotoğrafı yükledim ben gözle daha net görüyorum tabi ama fotoğrafta da gözüküyor herhalde benim regl olmama daha 2 gün var şuan oruç tutacaktım kasıklarım aşırı fazla ağrıdı bende emin olmak adına yapayım dedim hemen böyle belirdi 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti bu böyle çıkınca heycanlandım sizce var mı en büyük belirtim aşırı akıntım ve kasık ağrısı oldu bana lütfen cevap yazın
1 dakkika olmadan çıktıKaç dakika içinde belirdi canım o önemli
O gün kan verdim değer 2 çıktı test bozuk dedim umursamadım bugün 3 gün gecikmem var erken gebelik 2 testim de silik çıktı ama kan vermeye gitmeyi düşünmek değil testlere dahi inancım yok o yüzden beklemedeyim şuanCanım kan verrr
Bence bir kaç gün test yapın çizgi koyulasıyormu takip edin sonrada kan verirsiniz. Allah gönlünüze göre versin İNŞALLAH umarım bebiş vardırO gün kan verdim değer 2 çıktı test bozuk dedim umursamadım bugün 3 gün gecikmem var erken gebelik 2 testim de silik çıktı ama kan vermeye gitmeyi düşünmek değil testlere dahi inancım yok o yüzden beklemedeyim şuan
Umarım vardır Rabbim isteyen herkese versin bugün 4 gün oldu gecikme var ve garip bir şekilde yemekte kendimi durduramıyorum ve şuan aşırı mide bulantım var sabah ilk idrarla test yapacağım ona göre kan testine gidicem tekrardan artıkBence bir kaç gün test yapın çizgi koyulasıyormu takip edin sonrada kan verirsiniz. Allah gönlünüze göre versin İNŞALLAH umarım bebiş vardır
Silikse büyük ihtimalle var koyulaşınca kan ver canımO gün kan verdim değer 2 çıktı test bozuk dedim umursamadım bugün 3 gün gecikmem var erken gebelik 2 testim de silik çıktı ama kan vermeye gitmeyi düşünmek değil testlere dahi inancım yok o yüzden beklemedeyim şuan
Teşekkür ederim yorumun için bekliyorum şuanlık işte canımSilikse büyük ihtimalle var koyulaşınca kan ver canım
Belirtileriniz nelerdi birde o süreyi anlatır mısınız rica etsemPozitif bence.. benimde böyleydi sonra pozitif çıktı ama kan verirseniz daha iyi olur
Çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıklı ve güzel evlatlar nasip eder sizeEşimle biz teste baka baka kör olmuştuk hayal görüyoruz ya da biz öyle görüyoruz demiştik ve inanamamıstık… ama sonra hamile olduğumu öğrendim. Gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım. İnşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?