Kızlar testime bakar mısınız lütfen

meraktanhep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
255
24
48
25
image.webp
kızlar fotoğrafı yükledim ben gözle daha net görüyorum tabi ama fotoğrafta da gözüküyor herhalde benim regl olmama daha 2 gün var şuan oruç tutacaktım kasıklarım aşırı fazla ağrıdı bende emin olmak adına yapayım dedim hemen böyle belirdi 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti bu böyle çıkınca heycanlandım sizce var mı en büyük belirtim aşırı akıntım ve kasık ağrısı oldu bana lütfen cevap yazın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 161
Eki Görüntüle 3368239 kızlar fotoğrafı yükledim ben gözle daha net görüyorum tabi ama fotoğrafta da gözüküyor herhalde benim regl olmama daha 2 gün var şuan oruç tutacaktım kasıklarım aşırı fazla ağrıdı bende emin olmak adına yapayım dedim hemen böyle belirdi 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti bu böyle çıkınca heycanlandım sizce var mı en büyük belirtim aşırı akıntım ve kasık ağrısı oldu bana lütfen cevap yazın
Kaç dakika içinde belirdi canım o önemli 🙏🏻

Eki Görüntüle 3368239 kızlar fotoğrafı yükledim ben gözle daha net görüyorum tabi ama fotoğrafta da gözüküyor herhalde benim regl olmama daha 2 gün var şuan oruç tutacaktım kasıklarım aşırı fazla ağrıdı bende emin olmak adına yapayım dedim hemen böyle belirdi 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti bu böyle çıkınca heycanlandım sizce var mı en büyük belirtim aşırı akıntım ve kasık ağrısı oldu bana lütfen cevap yazın
Kan testi yaptırın.

Bu teste göre var. Ama adetiniz geçmemiş böyle durumlarda kimyasal da olabiliyor.adetin geçmesini bekleyip kan verin.

Canım kan verrr

O gün kan verdim değer 2 çıktı test bozuk dedim umursamadım bugün 3 gün gecikmem var erken gebelik 2 testim de silik çıktı ama kan vermeye gitmeyi düşünmek değil testlere dahi inancım yok o yüzden beklemedeyim şuan
Bence bir kaç gün test yapın çizgi koyulasıyormu takip edin sonrada kan verirsiniz. Allah gönlünüze göre versin İNŞALLAH umarım bebiş vardır

Bence bir kaç gün test yapın çizgi koyulasıyormu takip edin sonrada kan verirsiniz. Allah gönlünüze göre versin İNŞALLAH umarım bebiş vardır
Umarım vardır Rabbim isteyen herkese versin bugün 4 gün oldu gecikme var ve garip bir şekilde yemekte kendimi durduramıyorum ve şuan aşırı mide bulantım var sabah ilk idrarla test yapacağım ona göre kan testine gidicem tekrardan artık

O gün kan verdim değer 2 çıktı test bozuk dedim umursamadım bugün 3 gün gecikmem var erken gebelik 2 testim de silik çıktı ama kan vermeye gitmeyi düşünmek değil testlere dahi inancım yok o yüzden beklemedeyim şuan
Silikse büyük ihtimalle var koyulaşınca kan ver canım

Pozitif bence.. benimde böyleydi sonra pozitif çıktı ama kan verirseniz daha iyi olur

Herkeste belirtiler Farklı olabiliyor bazen belirti yaşamıyor bile olabilirsiniz. Benim kasığıma iğne batması gibi bişey oluyordu. Bir de çok az koku hassasiyetim artmıştı. Hassas test yaparsanız ya da kan tahlili verirseniz daha garanti olur… reglime 4 gün kala öğrenmiştim.

Eşimle biz teste baka baka kör olmuştuk hayal görüyoruz ya da biz öyle görüyoruz demiştik ve inanamamıstık… ama sonra hamile olduğumu öğrendim. Gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım. İnşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Eşimle biz teste baka baka kör olmuştuk hayal görüyoruz ya da biz öyle görüyoruz demiştik ve inanamamıstık… ama sonra hamile olduğumu öğrendim. Gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım. İnşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıklı ve güzel evlatlar nasip eder size 🌸 bilgiler için teşekkür ederim 🙃

Back
X