Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canım stres etme kendine banda dua et lütfen benim 2 yıldır olmuyorMerhaba 27 Mayıs son regl tarihim ilk kan 17 Haziran -21.98 ikinci kan 19 Haziran -65.3 üçüncü kan 23 Haziran -492 çıktı yükselmesi iyi mi sizce kızlar
Ne kadar erken öğrenmiştim benimde en son adet tarihi 27 mayıs dün öğrendim sen baya erken fark etmişsinMerhaba 27 Mayıs son regl tarihim ilk kan 17 Haziran -21.98 ikinci kan 19 Haziran -65.3 üçüncü kan 23 Haziran -492 çıktı yükselmesi iyi mi sizce kızlar
Teşekkür ederimGayet iyi canım içini ferah tut![]()
Benim 6 gün önden geliyor yani 27 Haziran değilde 21 haziranda olmam gerekiyordu o yüzden erken gibi geliyorNe kadar erken öğrenmiştim benimde en son adet tarihi 27 mayıs dün öğrendim sen baya erken fark etmişsin
İnşallah senin de olur bir sıkıntı yoksa zamanı vardır kafaya çok takma takınca olmuyor umarım yaşarsın bu sevinciİyi canım stres etme kendine banda dua et lütfen benim 2 yıldır olmuyor
İnşallah senin de olur bir sıkıntı yoksa zamanı vardır kafaya çok takma takınca olmuyorİyi canım stres etme kendine banda dua et lütfen benim 2 yıldır olmuyor
kaç gün var regl bide kaç dk da çıktı böyleMerhabalar benimde böyle çıktı bakabilirseniz çok sevinirim
Benim adet düzensizliği var 3 aydır olmuyorum öyle diyim ilk çok hafifti çizgi sonra öyle oldu ilk bu resimdeki gibiydi yarım saate öyle olmusİnşallah senin de olur bir sıkıntı yoksa zamanı vardır kafaya çok takma takınca olmuyor
kaç gün var regl bide kaç dk da çıktı böyle
umarım yaşarsın bu sevinci
Kuruma çizgisidir o zaman canımBenim adet düzensizliği var 3 aydır olmuyorum öyle diyim ilk çok hafifti çizgi sonra öyle oldu ilk bu resimdeki gibiydi yarım saate öyle olmus
Umarım canım ismim Rabia dualarına katar isen çok mutlu olurumİnşallah senin de olur bir sıkıntı yoksa zamanı vardır kafaya çok takma takınca olmuyor umarım yaşarsın bu sevinci![]()
22 mayıstı benimde adet tarihi 1 gün geçince 53 beta ile öğrendimBenim 6 gün önden geliyor yani 27 Haziran değilde 21 haziranda olmam gerekiyordu o yüzden erken gibi geliyor
Yarın sabah tekrarla canım şuan var görünüyorMerhabalar benimde böyle çıktı bakabilirseniz çok sevinirim