- 10 Temmuz 2025
- 10
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi estermonera
-
6 gün olmasına rağmen net belli oluyor canım umarım vardır ben 6 gün kala çok çok silik çizgiyle öğrenmiştim gecikmende kan ver güzel haberlerle gel inşallahKızlar reglime 6 gün var çocuk yapmaya daha yeni karar verdiğimiz için her regle yaklaştığımız da çok heyecanlanıyorum bugün hem bir ovülasyon testi yaptım hem de gebelik testi yaptım gebelik testinde silik bir çizgi çıktı ovülasyon testi de aynı görseldeki gibiEki Görüntüle 3616212
6 gün olmasına rağmen net belli oluyor canım umarım vardır ben 6 gün kala çok çok silik çizgiyle öğrenmiştim gecikmende kan ver güzel haberlerle gel inşallah
Ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyor ya bir kaç güne gebelik testini tekrarlayın
Evet kan verdim beta değerim 1997 çıktı regl olsaydım bugün ikinci günüm olacakHamile misiniz?
Merhaba arkadaşlar, embriyo transferi oldum( tüp bebek) bugün 9. Günüm 12. Gün kan testi vericem ama çok merak ederek elimde sadece ovülasyon testi vardı sizce gebelik var mı? Ovülasyon testi yaptım gebelik testi yoktu evde
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallahEvet kan verdim beta değerim 1997 çıktı regl olsaydım bugün ikinci günüm olacak
Amin inşallahÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah
Amin tek duamız bu yönde ama çok heyecanlıyım yarın büyük gün insallah pozitif haberini alırımMerhaba bence olma ihtimaliniz var çünkü ben bu gebelik sürecinde yaptığım bütün ovülasyon testlerini çift çizgi çıktı inşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin
Merhaba ne yaptınız inşallah hayırlı sonuçlar almışsınızdırAmin tek duamız bu yönde ama çok heyecanlıyım yarın büyük gün insallah pozitif haberini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?