- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi gamzelim1414
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac dakikada olustu bu cizgi? Boyle kuruma gibi duruyor ilk 10 dk icinde cekildiyse cift gibi. Ama ben olsam baska markayla tekrar ederdim.
Çok idrar damlatilmış gibi. bu kadar dalgalanma olmaz normal damlattiysaniz. test bozuk olabilir. Markasi nedir?
4 damla damlattım. Certain markası. Test güvenilir gelmedi bana.Çok idrar damlatilmış gibi. bu kadar dalgalanma olmaz normal damlattiysaniz. test bozuk olabilir. Markasi nedir?
Ben freely kullaniyorum oneririm.4 damla damlattım. Certain markası. Test güvenilir gelmedi bana.
Çok teşekkür ederim:) siz de mi bebek bekliyorsunuzBen freely kullaniyorum oneririm.
Evet planliyoruz ve her ay test yapiyorum diyelim. Coklu paketler satiliyor internette. Hem de cok hesapli. 50 tane teste 60 tl gibi bir fiyat odedim. Eczaneden 50 test alsam 250 lira.Çok teşekkür ederim:) siz de mi bebek bekliyorsunuz
Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşaAllah. İyi fikirmiş. Hasta olursam alacağım. Ama şuan bende hiç hastalık belirtisi yok.Evet planliyoruz ve her ay test yapiyorum diyelim. Coklu paketler satiliyor internette. Hem de cok hesapli. 50 tane teste 60 tl gibi bir fiyat odedim. Eczaneden 50 test alsam 250 lira.
Bat ne zaman?Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşaAllah. İyi fikirmiş. Hasta olursam alacağım. Ama şuan bende hiç hastalık belirtisi yok.
En geç 10 aralık olması lazımdı olmadı halaBat ne zaman?
Benim de 11 aralik bat. Regl oldum sandim sadece kahverengi lekelenme olmuş. Ay ne zor bizim işinizher ay boyle. Oldu olmadi derdiyle.En geç 10 aralık olması lazımdı olmadı hala
Sorma canım ya. İnşaAllah yerleşme kanamasıdır.Benim de 11 aralik bat. Regl oldum sandim sadece kahverengi lekelenme olmuş. Ay ne zor bizim işinizher ay boyle. Oldu olmadi derdiyle.