Kızlar testime bakar mısınız

G1001

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
15
14
288
İstanbul
Merhaba kızlar bat tarihim yarın ama bazı belirtilerim olunca test yaptım silik gözüküyor gecikmesini bekleyip tekrar yapmalı mıyım sizce hamile miyim

Eklentiler

• 0EFC2E66-D35A-45BB-9538-81A4B682617A.webp
    0EFC2E66-D35A-45BB-9538-81A4B682617A.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 34
  • DEFDEC57-D253-42F8-B7C3-888C25E98041.webp
    DEFDEC57-D253-42F8-B7C3-888C25E98041.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 38
Hayırlı olsun hamilesin canım bence hemen bi özel hastanenin acilinde test ver sonucu da paylaş lütfen 🙏

Hamilesiniz bence ama yine de kan testi verin garanti olsun. Hayırlı olsun tebrik ederim 🥰

Hamilesin tatlim hayirli olsun

Hayırlı olsun teste göre hamilesin 🥰 Kan testi verip 2 günde bir en az %70 artışı takip edebilirsin. 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyor o arada da kadın doğuma gidip ultrasondan bakabilirsiniz... Dilerim sağlıklı bir şekilde hamileliğin ilerler 🥰🥰

Hayırlı olsun teste göre hamilesin 🥰 Kan testi verip 2 günde bir en az %70 artışı takip edebilirsin. 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyor o arada da kadın doğuma gidip ultrasondan bakabilirsiniz... Dilerim sağlıklı bir şekilde hamileliğin ilerler 🥰🥰
Teşekkür ediyorum şu an böyle bir şaşkınlık bir telaş biraz gerginlik ve hala tam inanamıyorum🙈 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏

Teşekkür ediyorum şu an böyle bir şaşkınlık bir telaş biraz gerginlik ve hala tam inanamıyorum🙈 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Ehe deneyimli birinden azcık bilgi istersen bir süre (en azından keseyi görene kadar) kimseye söyleme derim... Kimyasal gebelik ya da erken düşük olunca toparlaması zor oluyor :(( Tabi yine sana kalmış 🥰 Allah nazardan korusun seni de inşallah varsa bebişide...

Ehe deneyimli birinden azcık bilgi istersen bir süre (en azından keseyi görene kadar) kimseye söyleme derim... Kimyasal gebelik ya da erken düşük olunca toparlaması zor oluyor :KK43:( Tabi yine sana kalmış 🥰 Allah nazardan korusun seni de inşallah varsa bebişide...
Evet ben de öyle düsünmüştüm :/ ahh çok teşekkür ederim🙏 Allah sizi de nazarlardan korusun. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 😍

Back
X