Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum şu an böyle bir şaşkınlık bir telaş biraz gerginlik ve hala tam inanamıyorumHayırlı olsun teste göre hamilesinKan testi verip 2 günde bir en az %70 artışı takip edebilirsin. 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyor o arada da kadın doğuma gidip ultrasondan bakabilirsiniz... Dilerim sağlıklı bir şekilde hamileliğin ilerler
![]()
Ehe deneyimli birinden azcık bilgi istersen bir süre (en azından keseyi görene kadar) kimseye söyleme derim... Kimyasal gebelik ya da erken düşük olunca toparlaması zor oluyorTeşekkür ediyorum şu an böyle bir şaşkınlık bir telaş biraz gerginlik ve hala tam inanamıyorumAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Evet ben de öyle düsünmüştüm :/ ahh çok teşekkür ederimEhe deneyimli birinden azcık bilgi istersen bir süre (en azından keseyi görene kadar) kimseye söyleme derim... Kimyasal gebelik ya da erken düşük olunca toparlaması zor oluyor( Tabi yine sana kalmış
Allah nazardan korusun seni de inşallah varsa bebişide...
Çooook teşekkür ederimEvet ben de öyle düsünmüştüm :/ ahh çok teşekkür ederimAllah sizi de nazarlardan korusun. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
![]()
Hayirli olsun canımKızlar beta sonucum cıktı 992henüz keseyi göremedi haftaya gel dedi doktor
Ahh çok teşekkür ederimHayirli olsun canım6 gün sonra keseyi büyük ihtimal görebilirsin... Sonra da artık kalp atışını bekleyeceksin... Çoooook sevindim
![]()