- 9 Ekim 2015
- 43
- 9
- 86
- 36
- Konu Sahibi elaninannesi2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence varKızlar bakarmisiniz gebelik var mı?
Var gibi gorunuyo ilk 5 dk da çıktıysa. Adet günü benimde böyle çıkmıştıKızlar bakarmisiniz gebelik var mı?
Hayalrt bir çizgi var ama önemki olan kaç dakika içinde çıktığı. İlk 5 dk içinde çıktısa hamilelik varKızlar bakarmisiniz gebelik var mı?
Hemen çıktı canm silik çizgi idrarı damlattigim gibiHayalrt bir çizgi var ama önemki olan kaç dakika içinde çıktığı. İlk 5 dk içinde çıktısa hamilelik var
Cnm ben pco hastasıyım Şubat 19 son adet tarihim.Bence var
kuruma çizgisine benzetemedim
bat ne zaman ?
Evet cnm hemen çıktı damlattigim gibiVar gibi gorunuyo ilk 5 dk da çıktıysa. Adet günü benimde böyle çıkmıştı
Hayırlı olsunKızlar bakarmisiniz gebelik var mı?
Ay inşallah cnm ya sağol. Yarın gidip kan vereceğim sağlık ocağındaHayırlı olsun
Ayy heyecanlandım kuzum inşallah ya. Yarın gidip kan testi vereceğimMiss gibi hamilesiniz hayırlı olsun.
Yok olsa hiç birşey çıkmıyor hiçbir zaman çıkmıyor silik hayalet bilmem ne hiç sıfır... Senelercede bekletsen çıkmıyor...
5 sene zibilyon tane test yapan biriyim hiç çıkmadı taki gerçekten hamile olana kadar![]()
Hamilelik var ozaman canım bir kan ver bence beta hcg değerine bakılsın nekadarlık olduguda çıkar hem, gözün aydın,sağlıkla gelsinHemen çıktı canm silik çizgi idrarı damlattigim gibi
Sağol cnm inşallahHamilelik var ozaman canım bir kan ver bence beta hcg değerine bakılsın nekadarlık olduguda çıkar hem, gözün aydın,sağlıkla gelsin![]()
Vardır inşallah kanı ne zaman verceksinEvet cnm hemen çıktı damlattigim gibi
Verdim cnm kan değerim çok düşük çıktı ama 23.41 yeni olusmus heraldeVardır inşallah kanı ne zaman verceksin
Verdim cnm kan değerim çok düşük çıktı ama 23.41 yeni olusmus heralde
Ya bende test yaptım böyle çıktı ama çoğu kişi comfort test yanlış çıkarıyor diyor güvenmeli miyim bilmiyorum adetime yedi gün varMiss gibi hamilesiniz hayırlı olsun.
Yok olsa hiç birşey çıkmıyor hiçbir zaman çıkmıyor silik hayalet bilmem ne hiç sıfır... Senelercede bekletsen çıkmıyor...
5 sene zibilyon tane test yapan biriyim hiç çıkmadı taki gerçekten hamile olana kadar![]()
Ya bende test yaptım böyle çıktı ama çoğu kişi comfort test yanlış çıkarıyor diyor güvenmeli miyim bilmiyorum adetime yedi gün var
Gece tekrar yapicam başka bir marka ileBen bişey göremiyorumBirde adete 7 gün kala hiç bir testin doğru sonuç vermesi beklenmez
Gebelik var gibi görünüyor hiç kuruma çizgisine benzemiyor buKızlar bakarmisiniz gebelik var mı?