Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 1 gün geçti sadece ve testim bu şekilde silik. Senin baya net . Öncesinde hiç yaptın mı test?Kızlar çizgiler net belli oluyor. Adetim 2 gün geçti. Adet olacakmışım gibi bir ağrım var. Bu şekilde net çizgi oluşum hamile olmayan var mı. Yanlış gösterebilir mi test
Teste göre baya baya hamilesin. Ama kan testi vermeden yine de bilemeyeceğiz.Kızlar çizgiler net belli oluyor. Adetim 2 gün geçti. Adet olacakmışım gibi bir ağrım var. Bu şekilde net çizgi oluşum hamile olmayan var mı. Yanlış gösterebilir mi test
Hayır canım yapmadım.Canım benim 1 gün geçti sadece ve testim bu şekilde silik. Senin baya net . Öncesinde hiç yaptın mı test?
Hamilesiniz bu teste göre , tebrikler.Kızlar çizgiler net belli oluyor. Adetim 2 gün geçti. Adet olacakmışım gibi bir ağrım var. Bu şekilde net çizgi oluşum hamile olmayan var mı. Yanlış gösterebilir mi test
sizde hamilesiniizCanım benim 1 gün geçti sadece ve testim bu şekilde silik. Senin baya net . Öncesinde hiç yaptın mı test?
Yarın kan testi vereceğimTeste göre baya baya hamilesin. Ama kan testi vermeden yine de bilemeyeceğiz.![]()
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz acaba?Yarın kan testi vereceğim
En son 27 ocakta adet oldum 7 gün sürüyor. Yumurtlama tarihi 6 şubat gösteriyor uygulama da.Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz acaba?
Benimde 7 şubat. İnşallah hamileyizdir hayırlısıylaEn son 27 ocakta adet oldum 7 gün sürüyor. Yumurtlama tarihi 6 şubat gösteriyor uygulama da.
Yumurtlama tarihine dikkat ettim. Gebe kalmayı istiyorum. İnşallahBenimde 7 şubat. İnşallah hamileyizdir hayırlısıyla![]()
adet bittikten 4 gun sonra mi yumurtlama olduEn son 27 ocakta adet oldum 7 gün sürüyor. Yumurtlama tarihi 6 şubat gösteriyor uygulama da.
Evet uygulama da öyle gösteriyor. Adet döngüm önceden 28 günde bir olurdu son 1 senedir 26 günde bir bazen 25 bazen 27 oluyor. Son adetim 26.günde olmuştu.adet bittikten 4 gun sonra mi yumurtlama oldu
o zaman uygulama 26 gunde bire gore hesapladi ve sizin 11. gun oldu yumurtlama degil miEvet uygulama da öyle gösteriyor. Adet döngüm önceden 28 günde bir olurdu son 1 senedir 26 günde bir bazen 25 bazen 27 oluyor. Son adetim 26.günde olmuştu.
Evet 26 güne hesapladı. Çünkü bu ay ki adet olacağım tarihi de 26.gün de gösteriyor.o zaman uygulama 26 gunde bire gore hesapladi ve sizin 11. gun oldu yumurtlama degil mi
Resmen ben burdayım diyor, gayet netKızlar çizgiler net belli oluyor. Adetim 2 gün geçti. Adet olacakmışım gibi bir ağrım var. Bu şekilde net çizgi oluşum hamile olmayan var mı. Yanlış gösterebilir mi test
Çok teşekkür ederimResmen ben burdayım diyor, gayet net
Gebesiniz..
Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Hemen kan testine düzenli artıp artmadığını kontrol edin![]()
Kızlar beta Hcg sonucum. 1100 küsür kimyasal gebelik olmaz herhalde artık değil mi?Kızlar çizgiler net belli oluyor. Adetim 2 gün geçti. Adet olacakmışım gibi bir ağrım var. Bu şekilde net çizgi oluşum hamile olmayan var mı. Yanlış gösterebilir mi test