Sonuç nedirKan verdim şimdi özelde 1 saate çıkıcak bakalım hayırlısı
O gün 88 çıktı canım beta pozitif henüz doktora gitmedim pazartesi gidicem kese için inşallah hayirlisiylaSonuç nedir
Benimde öyle acaba bakar mısın sayfamaO gün 88 çıktı canım beta pozitif henüz doktora gitmedim pazartesi gidicem kese için inşallah hayirlisiyla
Canım bence en erken adet olman gereken günde kaset test al ve kaset testle bak şuan icin biraz erken yada 2-3 gün sonra gidip kan verebilirsin direkMerhaba hanımlar,
Bu sabah test yaptım ben çizgi görüyorum ama emin olamadım sizde bakar mısınız? Adetime 5 gün var. Fotoğrafı tam 5 dk sonra çektim. Hatta fark ettiysen ilk çizgi pembe ve ıslak hala.
Çok cok az silik var gibi inşallah vardır canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar,
Bu sabah test yaptım ben çizgi görüyorum ama emin olamadım sizde bakar mısınız? Adetime 5 gün var. Fotoğrafı tam 5 dk sonra çektim. Hatta fark ettiysen ilk çizgi pembe ve ıslak hala.
Fotoğrafı siyah beyaz yapınca daha da görünür oldu gibiÇok cok az silik var gibi inşallah vardır canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet burda biraz daha fazla belirgin 1-2 gün gecince kaset teste bakin ilk idrarla en doğrusuFotoğrafı siyah beyaz yapınca daha da görünür oldu gibi
kan verdim bekliyorumEvet burda biraz daha fazla belirgin 1-2 gün gecince kaset teste bakin ilk idrarla en doğrusu
Sonuç çıktımı canım.kan verdim bekliyorum
Evet 1,58 çıktıSonuç çıktımı canım.
Hmm anladım canım bu durumda negatif oluyor hayırlısı inşallah bi dahaki ayaEvet 1,58 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?