Kızlar testime bakar mısınız?

Bittercoffee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6.641
13.448
248
Nerdeyse 3 yıldır 2.bebeğimiz için uğraşıyoruz fakat ya kimyasal gebelik ya düşük derken testlerle kafayı yedim artık.. adetime 3 gün var predictör test yaptım bugün.. sonuç 2 saat sonra pembemsi bi şeyler oldu ama sizde bi bakın? Umut var mı sizce?
Bu arada resmi bi türlü yükleyemedim neden böyle oldu ki?

20170223_222510.webp

Sonunda çok şükür :)

Burda çok silik var gibi ama adet gününde yada bir gün sonra tekrar deneyin inşallah olur yaaa :-)

Evet ya pembeleşince hallendim iyice.. göğüslerimde de iğne batması gibi sızı var.. normalde sivilce bilmem ama sivilce bastı sırtımı bi de kasık ağrısıyla su gibi akıntım var.. test de böyle olunca heyecan yaptım

Burda çok silik var gibi ama adet gününde yada bir gün sonra tekrar deneyin inşallah olur yaaa :-)
İnşallah ya 3 yıldır bekliyoruz.. bi de kayıplardan sonra insan daha bi hasretle bekliyo :(
Bence çok yeni bi gebelik o yüzden silik. Yarin bi kan tahlili yaptırın var gibi duruyor
Adetime 3 gün var daha.. 1 hafta sonra düşünüyorum kan testini.. o zamana kadar gelmezse tabi inşallah

İnşallah ya 3 yıldır bekliyoruz.. bi de kayıplardan sonra insan daha bi hasretle bekliyo :KK43:

Adetime 3 gün var daha.. 1 hafta sonra düşünüyorum kan testini.. o zamana kadar gelmezse tabi inşallah
Bende aynı benimde bir kurtajim var kalbi durdu bidahada nasip olmadi Allaha sığındım bekliyorum hayirlisi

İnşallah ya 3 yıldır bekliyoruz.. bi de kayıplardan sonra insan daha bi hasretle bekliyo :KK43:

Ben adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu. 1 hafta bekleyecekseniz helal valla ben olsam çatlardim:KK53: Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benim de adetten 5gün önce böyle çıkmıştı adete 3gün kala baya belli silik çizgi çıktı adetim 5gün geçti kan testine gittim 4000 çıktı bekle tkrr yap var gibi şuan hadi hayırlısı

Bende aynı benimde bir kurtajim var kalbi durdu bidahada nasip olmadi Allaha sığındım bekliyorum hayirlisi
Rabbim hayırlısıyla bi an önce nasip etsin 2mize de inşallah.. tabi tüm isteyenlerle birlikte..

Ben adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu. 1 hafta bekleyecekseniz helal valla ben olsam çatlardim:KK53: Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin cümlemize inşallah.. 2 kimyasal gebelik 1 düşükten sonra hastaneye gitmeye cesaret edemiyorum.. hatta adetimin üstünden 8 gün geçmeden gidesim yok.. heves kursağımızda kalıyo sonra..

Rabbim hayırlısıyla bi an önce nasip etsin 2mize de inşallah.. tabi tüm isteyenlerle birlikte..

Amin cümlemize inşallah.. 2 kimyasal gebelik 1 düşükten sonra hastaneye gitmeye cesaret edemiyorum.. hatta adetimin üstünden 8 gün geçmeden gidesim yok.. heves kursağımızda kalıyo sonra..
Aminnnnnn hayırlısıyla insallahh

Haklisiniz,gerçekten çok zor. Benmde 3 sene sonra oldu bebegim daha önce bi düşük yapmıştım. Çok şükür kavuştum yavruma,darisi tüm isteyenlerin başına

Canım benim de adetten 5gün önce böyle çıkmıştı adete 3gün kala baya belli silik çizgi çıktı adetim 5gün geçti kan testine gittim 4000 çıktı bekle tkrr yap var gibi şuan hadi hayırlısı
Ay nasıl umut veriyosunuz bana anlatamam :) rüyamda gördüm bende bu sabah test yaptırmışım değerim 1200lerde çıkmış.. içime kurt düştü evdeki testi yaptım sonuç bu işte.. hayırlısı inşallah..bu arada sizin de bebişiniz hayırlı olsun.. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)

Back
X