Kızlar testime bakar mısınız?

Nerdeyse 3 yıldır 2.bebeğimiz için uğraşıyoruz fakat ya kimyasal gebelik ya düşük derken testlerle kafayı yedim artık.. adetime 3 gün var predictör test yaptım bugün.. sonuç 2 saat sonra pembemsi bi şeyler oldu ama sizde bi bakın? Umut var mı sizce?
Bu arada resmi bi türlü yükleyemedim neden böyle oldu ki?

Testler 2 saat sonra gecerli oluyor mu?

Testler 2 saat sonra gecerli oluyor mu?
Bu zamana kadar çok test yaptım ama ilk defa böyle bi şey oluyo.. daha önce yine yapmıştım predictor fakat hiç böyle olmamıştı.. başına gelen var mı diye o yüzden merak ettim bende

Bu arada doğum gelmiş sizin nerdeyse.. sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza.. ayrıca mutlu ve bol huzurlu bir lohusalık diliyorum size..

Bu zamana kadar çok test yaptım ama ilk defa böyle bi şey oluyo.. daha önce yine yapmıştım predictor fakat hiç böyle olmamıştı.. başına gelen var mı diye o yüzden merak ettim bende

Bu arada doğum gelmiş sizin nerdeyse.. sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza.. ayrıca mutlu ve bol huzurlu bir lohusalık diliyorum size..

Aminn cok tesekkur ederim.
Darisi en kisa zamanda basiniza insallahhh

Ay nasıl umut veriyosunuz bana anlatamam :) rüyamda gördüm bende bu sabah test yaptırmışım değerim 1200lerde çıkmış.. içime kurt düştü evdeki testi yaptım sonuç bu işte.. hayırlısı inşallah..bu arada sizin de bebişiniz hayırlı olsun.. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)
İnşallah amiiinnn. Sende hayırlısıyla öğren inş. Bu ay olmazsa da üzülme önünde daha çok ay var ve yumurtlama gününde ilişkin olsun. Ben şuan düşünmüyordum eşim yumurta günü korunmadı tek ilişki yumurta günü ve hamileyim darısı başına

Back
X