- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
Reglim 6 gün gecikti..sabah test yaptım ve hemen ikinci çizgi bu şekilde çıktı
sizce gebelik varmı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bariz bir sekilde ben burdayim diyor canim kan verReglim 6 gün gecikti..sabah test yaptım ve hemen ikinci çizgi bu şekilde çıktısizce gebelik varmı
Eki Görüntüle 3283353
YaaOkula basliycak okula![]()
Allah'ım çok şükürBariz bir sekilde ben burdayim diyor canim kan ver![]()
Hayirli olsun kuzum 6 gun gecikmeye iyi dayanmissin test denemiyerekAllah'ım çok şüküryarın sabah tekrar bi test yapıp öyle kan vereyim dedim ama bilemedim
![]()
Reglim düzensiz olduğu için açıkçası pek yapmak istememiştimHayirli olsun kuzum 6 gun gecikmeye iyi dayanmissin test denemiyerek![]()
Tebrik ederim. Bebeğinizi keyifle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız umarım.Reglim 6 gün gecikti..sabah test yaptım ve hemen ikinci çizgi bu şekilde çıktısizce gebelik varmı
Eki Görüntüle 3283353
Reglim 6 gün gecikti..sabah test yaptım ve hemen ikinci çizgi bu şekilde çıktısizce gebelik varmı
Eki Görüntüle 3283353
Senin de benim gibi pcosla basin belada demi canimReglim düzensiz olduğu için açıkçası pek yapmak istememiştimbaktım regl olmuyorum olacak gibi bı ağrım da yok yapayım dedim
![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim. Bebeğinizi keyifle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız umarım.![]()
Amin inşallahhamişsin ALLAH TONTON PONCİK BONCUK GOZLU BEBEK VERSİN SANA SAG SALİM GELSİN KUCAGİNA İNSALLAH
MaleseffffSenin de benim gibi pcosla basin belada demi canimovulasyon testi falan denedin mi hic
cok şukur. isteyen her kese nasib etsin Allahim.Amin inşallahsizinle de bebek için çok sohbet etmiştik rabbim çok şükür ki bana da bu duyguyu tatmayi nasip etti
![]()
Yaa ne guzel iste insanin nasibinin ne zaman gelecegini ciden bilmiyorMaleseffffovulasyon testini iki ay denedim sadece ama bı türlü pik olmuyordu yani bende ümidimi kesmiştim olmayacak demiştim hatta geçen ay tüp bebek için doktora gittigimde doktor bana normal yolla olur acele etme dedi bende Meryem Ana otu almıştım reglim bitince kullanıp otla deneyim diye
adet olucam diye beklerken bebeğim çoktan benimleymis
çok şükür Rabbime
![]()
Gerçekten öyle..artık ben olmaz diyordum buna inanıyordum bugün çift çizgiyi görünce gerçekten çok şaşırdımYaa ne guzel iste insanin nasibinin ne zaman gelecegini ciden bilmiyor![]()
Amin insalah kuzum sag salim kucagina almak nasip olsunGerçekten öyle..artık ben olmaz diyordum buna inanıyordum bugün çift çizgiyi görünce gerçekten çok şaşırdımki onca doktor bana senin çocuğun olmaz dedi tüp bebeğe başla dedi 8 ay kadar tedavide gördüm olsun diye..rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Hayırlı olsunGerçekten öyle..artık ben olmaz diyordum buna inanıyordum bugün çift çizgiyi görünce gerçekten çok şaşırdımki onca doktor bana senin çocuğun olmaz dedi tüp bebeğe başla dedi 8 ay kadar tedavide gördüm olsun diye..rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Amin inşallahAmin insalah kuzum sag salim kucagina almak nasip olsun![]()
Biz evlendigimiz ilk gunder beri istiyorduk aslında ama olmuyordu tedavi oldum 8 ay sadece yumurta tembelliği vardı reglim düzensizdi..umudunuzu lütfen yitirmeyin ben size yaşadıklarımı anlatsam şok olursunuz..çok şükür hiç ummadığım anda oldu.Hayırlı olsunne zamandır olmuyordu acaba, bir sorununuz var mıydı? Bir yıl oldu olmuyor benim de… çok umutsuzum
rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeğini sana
![]()