Rabbim insalalh bu ay sanada nasip eder aminYarin verecem iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim insalalh bu ay sanada nasip eder aminYarin verecem iste
HamilesinBakacak kimse yok mu
Hamilesin canim
Ben burdayım demiş birileri kesinleşmesi için kan verin hemencikk hayırlı olsun
Allah razı olsun bugün veremeyecem artık yarın Allah izin verirseBen burdayım demiş birileri kesinleşmesi için kan verin hemencikk hayırlı olsun
Ayy insallhHamilesin canim
Ay ınslalah âminHamilesinsaglikla kucagina alirsin insallah
Allah razı olsun tüm isteyenlere rabbim nasip etsinHayırlı olsun
Yanı adetime sanki 17 sinde olması lazım baktım daHayırlı olsun reglin kaç gün gecikti. Veya daha varmı gayet net cıkmış![]()
Başka foto varmı cektiginBurda var mı acaba bişey bakabilir misiniz
Aslında 2. olacak bu ama 6 yıl geçti üstünden kızımdan sonra unutmusum baya herşeyi cnn19 yaşindayim 17 yasinda foruma katıldım tek öğrendiğim şey bu sanırım her gün testime bakar mısınız konusu açildığı için bende ögrendim artıktebrik ederim hamilesinnn bebiş geliyooo
Allah razı olsun rabbim tüm ısteyene versin bi kan veremedim gittiAyyyy hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim hamişsiiinnn![]()
Ayyy yemin ederim ne zor şey test yap çıktı çıkmadı oldu olmadı kan vermeye git sonra bekle beta kaç diye sonra sonuç çıksın beta düşük mü iyi mi onu düşün bende kafayı yicemAllah razı olsun rabbim tüm ısteyene versin bi kan veremedim gitti
Aynen cnm ya işte yarın kan versem öğlene kadar açık ancak barkod alayım evde netten bakayim öğleden sonraAyyy yemin ederim ne zor şey test yap çıktı çıkmadı oldu olmadı kan vermeye git sonra bekle beta kaç diye sonra sonuç çıksın beta düşük mü iyi mi onu düşün bende kafayı yicem