Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederim yıkamadan önce ki halini de ataym size bakınBen göremedim,yarın ilk idrarla yapıp ilk 5 dk da fotoğraf çekin yıkadıktan sonra değil inşallah çıkar
İlk 4 dakikada böyle çıkmıştıTamam teşekkür ederim yıkamadan önce ki halini de ataym size bakın
Artemdi markası galiba bu mavi kasetler mi hatalı oluyorNet çıkmalı, adet 3 gün gecikmiş. Bu testlerin hatalı sonuç çıkardığını okudum. Hatta daha bugün biri yazmıştı.
Yani sizi üzmek istemem ama bende bir kaç ay önce hamileymisim gibi belirtiler hissettim ve bu testi almıştim bendede iki çizgi çıkmıştı hamileyim diye sevinmiştim sonra kan verdim hamile değilmişim o yüzden bu test yanlış çıkarıyor ama herkeste öyle oluyormu bilmiyorum bende yanlış çıkarmıştı çok üzülmüştüm. O yüzden söylemek istedim.
Sanki silik bişey var gibi gördm bndeKızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım böyle çıktı ilk 5 dkka da hafif çizgi belirdi sonra kuruma çizgisidir diye testi yıkadım şuan böyle sizce gebelik var mı ??
Belirtilerinin ne idi acabaKızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım böyle çıktı ilk 5 dkka da hafif çizgi belirdi sonra kuruma çizgisidir diye testi yıkadım şuan böyle sizce gebelik var mı ??
Akıntım çoğaldı çok ter basıyor sürekli birde şişkinliğim çok hafifte kaşık ağrım varBelirtilerinin ne idi acaba
Evet bu test bazen yanlış çıkarabiliyor o yüzden ben artimed testine güvenmiyorum bende birkaç ay önce çift çizgi gördüm hamileyim diye o kadar sevindim kan vermeye gittim ve sonu hüsran çok hayal kırıklığına uğradım benim size önerim başka marka ile tekrar deneyip emin olun.
Evet sizdede bu kadar silikmiydiFreely mi bu ben hamileyken böyle gözükmeyecek kadar silik çıkıyordu üstelik diğer testlerde net çıkarken. Erken gebelik testi yap bence geç döllenme, yerleşme olabilir. Hemen korkuya kapılma
Valla ben bata doğru her gün yapıyordum artık iyice koyulaşan testlerim vardı bide bu marka yaptım çizgi yok kafayı yedim başka test aldım hemencik çıktı. Bunda 4 5 saat sonra gözle zor görülen bi çizgi anca çıktı. Aptal test 10 gün gecikmede net bi test olsun saklayım diye yapmıştım resmen tek çizgiydi ama hamileyim garip. Ama olmayan gebeliği var gibi göstermiyor çıktıysa çizgi vardır. Siz bi erken gebelik testi yapın bence aynı diyenler varda o testler daha hasaah olduğu için hemen algılıyor.Evet sizdede bu kadar silikmiydi
Umarım çok istiyoruzHatta bence acile gidin bi kan verin uğraşmayın testle falan en kesin sonuç. Bazen yapmıyorlar acilde ozamanda hastayım ilaç içmem gerek gebelikten şüpheleniyorum diyin mecbur yaparlar 2 saatte alırsınız sonucu bu arada umarım hamilesinizdir