Kizlar testime bakarmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Kizlar ilk erken gebelik testi yapmistim silik çıkmıştı snra iki gün kala tekrar erken yapmistim başka marka negatif çıkmıştı adet gunu strip test yaptım çok hafif var gibiydi hatta yokta gibiydi net degildi emin olamadim bugün kaset test yaptım hamilemiyim

Var gibi gözüküyor kan verin istersiniz

Adetinizin geçmesini bekleyin bence

Kizlar ilk erken gebelik testi yapmistim silik çıkmıştı snra iki gün kala tekrar erken yapmistim başka marka negatif çıkmıştı adet gunu strip test yaptım çok hafif var gibiydi hatta yokta gibiydi net degildi emin olamadim bugün kaset test yaptım hamilemiyim
Net şekilde tek çizgi var degilsin

Çizgi görüyorum ama gününüz geçmedi belli ki bu kadar test yapıp kendinizi strese sokmayın bir tane yapın o da garanti olsun ben geciktikten sonra test yapılması taraftarıyım 🙋🏻‍♀️🤗 umarım pozitif sonuç alırsınız 🌺

Çizgi görüyorum ama gününüz geçmedi belli ki bu kadar test yapıp kendinizi strese sokmayın bir tane yapın o da garanti olsun ben geciktikten sonra test yapılması taraftarıyım 🙋🏻‍♀️🤗 umarım pozitif sonuç alırsınız 🌺
Geçti birgun daha😀

Bu çizgi fotoda cikmamis ama bariz pembe açık ti

Merhaba adetimin 12 gün önce bitti .Kasıklarimda hafiften ağrı ve bazen ilişki sonrası mide bulantısı yaşıyorum ve bazı kokulara karşı da hafif mide bulantısı yaşıyorum.Strip gebelik testi yaptım 2 kere pozitif sonuç aldım.Kaset gebelik testi yaptım sonuç negatif ,erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ve kan da negatif çıktı.. Böyle bir durum yaşayıp hamile olan var mı?birde yaptığım teste sizde bakabilir misiniz?ilki ilk yaptıgim ters.ikincisi ikinci yaptıgim test

Eklentiler

• IMG_20230302_152224.webp
    IMG_20230302_152224.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20230302_152131.webp
    IMG_20230302_152131.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
Back
X