Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlım merhaba yoksa da üzülme hepimiz senin gibiyiz yanlız değilsin ben bitane resimde görür gibi oldum diyerlerinde göremedim bi kaö gün daha bekleyip tekrarlayabilirsin yada kağıt testlerden dene koyulaşana kadar ama yoksada üzülme nasip
Tatlım merhaba yoksa da üzülme hepimiz senin gibiyiz yanlız değilsin ben bitane resimde görür gibi oldum diyerlerinde göremedim bi kaö gün daha bekleyip tekrarlayabilirsin yada kağıt testlerden dene koyulaşana kadar ama yoksada üzülme nasip
Merhba demeki zamaqni var beklemedeyiz . bekliyorum bakalm nasıp ne olucak anam adette gelmiyor belirtide yok sadece 5 gündür falan pembesi akıntıyla beraber geliyor
Merhba demeki zamaqni var beklemedeyiz . bekliyorum bakalm nasıp ne olucak anam adette gelmiyor belirtide yok sadece 5 gündür falan pembesi akıntıyla beraber geliyor
Merhaba canım . Uzulmeni stres yapmanı istemem ama ben de negatif görüyorum . İnsan olmasını istediği için kendini hayali çizgiler görüyor gibi hissediyor anlıyorum . Kismet herşeyin hayırlısı olsun