Kızlar testime bakarmısınız. ?

Tatlım merhaba yoksa da üzülme hepimiz senin gibiyiz yanlız değilsin ♥️🙏🏼☘️ ben bitane resimde görür gibi oldum diyerlerinde göremedim bi kaö gün daha bekleyip tekrarlayabilirsin yada kağıt testlerden dene koyulaşana kadar ama yoksada üzülme nasip🙏🏼☘️

Tatlım merhaba yoksa da üzülme hepimiz senin gibiyiz yanlız değilsin ♥️🙏🏼☘️ ben bitane resimde görür gibi oldum diyerlerinde göremedim bi kaö gün daha bekleyip tekrarlayabilirsin yada kağıt testlerden dene koyulaşana kadar ama yoksada üzülme nasip🙏🏼☘️
Merhba demeki zamaqni var beklemedeyiz . bekliyorum bakalm nasıp ne olucak anam adette gelmiyor belirtide yok sadece 5 gündür falan pembesi akıntıyla beraber geliyor

Merhba demeki zamaqni var beklemedeyiz . bekliyorum bakalm nasıp ne olucak anam adette gelmiyor belirtide yok sadece 5 gündür falan pembesi akıntıyla beraber geliyor
Kırmızıya dönmezse kan verirsin kafana bişey takma☘️😊 hayırlısı olsun

Kırmızıya dönmezse kan verirsin kafana bişey takma☘️😊 hayırlısı olsun
İnanirmisin basım oylar çatlar bir sekilde ağrıdı ki düşüne düşüne iki duble cay içtim öyle biraz rahatladım. Gercekden düşünmemek lazım

Merhaba canım . Uzulmeni stres yapmanı istemem ama ben de negatif görüyorum . İnsan olmasını istediği için kendini hayali çizgiler görüyor gibi hissediyor anlıyorum . Kismet herşeyin hayırlısı olsun
Ayn dediğiniz gibi gerkceden herşeyi zamana birkmak lazım teşekkür ederim 🤗

Back
X