Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin tebrikler canım
Hamilesin tebrikler canıma inşallah kimyasal degildirbir kimyasal yaşadım
Çok sagol amin isteyen her kese nasip etsin bir kaç gün bekleyip kan vereceğim adet günüme kadar testte çıkmadı bügün çıktıYa maşallah, basbaya çift çizgi :)
Darısı isteyen herkesin başına inşallah, tebrik ederim :)
Çok sagol amin isteyen her kese nasip etsin bir kaç gün bekleyip kan vereceğim adet günüme kadar testte çıkmadı bügün çıktı![]()
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahBu konuda yazılanları bayadır okuyorum, pek çok doktor adet gününe kadar hatta adet gecikmesinin ilk birkaç gününde bile testte çıkmaması çok normal diyorlar hiç endişe etmeyin. Sağlıkla büyüsün inşallah :)
Canım belirtilerin nedir bizimle paylaşırmışın
Yumurtlama günümün sonunda 1 gün arayla sarı sıvı akıntı oldu biraz damarlı kanlıydı ve kalp çarpıntısı diş agrısı yaşadım dünden beri sık idrara çıkma yaşıyorum bu kadarCanım belirtilerin nedir bizimle paylaşırmışın![]()
Gögüs hassasiyeti adete 9 gn kala başladı çok kötü deyl ama var bide uçları çıktı genelde bende uçları yokYumurtlama günümün sonunda 1 gün arayla sarı sıvı akıntı oldu biraz damarlı kanlıydı ve kalp çarpıntısı diş agrısı yaşadım dünden beri sık idrara çıkma yaşıyorum bu kadar
İnşallahBenimde öyle olmuştu 8 gün adetimden geçti iki çizgiyi öyle gördüm tabi benimki daha koyuydu aynıydı çizgiler hadi bakalım darısı kese görmeye inşallah
Bu resmi Atmanızın sebebi ne onu anlayamadım? Yani iki çizgi ne demek ? Hamilesin demek, yani konuyu niye açtınız , bakınnn benim ikinci cizgim var ohh demek için mi açtınız? Ya da ben körüm, siz de görüyor musunuz demek için mi attınız?Bat günüm adet olmadım test yaptım böyle çıktı
Sana neBu resmi Atmanızın sebebi ne onu anlayamadım? Yani iki çizgi ne demek ? Hamilesin demek, yani konuyu niye açtınız , bakınnn benim ikinci cizgim var ohh demek için mi açtınız? Ya da ben körüm, siz de görüyor musunuz demek için mi attınız?
Bu üslup bu tarzla... aman Allahim çocuk buyuteceksiniz.Sana ne