Kızlar testime bakarmısınız

Kurt24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
1.541
395
73
24
Kızlar merhaba reglim 5 gün var dün test yapmak zorunda kaldım çünkü kasık ağrılarım arttı normalde bende hiç olmaz bu sefer arka arkaya oldu yumurtlama günlerimi de değerlendirdim silik çizgiyi gördüm kamerada çok belli değil ama gözle net görünüyor ablam yeni doğum yaptı o daha iyi anlıyor diye sordum erken gebelik olabilir dedi çünkü testlerde regl gününe kadar çıkmazmış bende çıktı sizce varmıdır bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_20231124_231030.webp
    IMG_20231124_231030.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 182
Kızlar merhaba reglim 5 gün var dün test yapmak zorunda kaldım çünkü kasık ağrılarım arttı normalde bende hiç olmaz bu sefer arka arkaya oldu yumurtlama günlerimi de değerlendirdim silik çizgiyi gördüm kamerada çok belli değil ama gözle net görünüyor ablam yeni doğum yaptı o daha iyi anlıyor diye sordum erken gebelik olabilir dedi çünkü testlerde regl gününe kadar çıkmazmış bende çıktı sizce varmıdır bakarmısınız
Çizgi görünüyor. Testi yapınca kaç dakika sonra göründü

Çizgi görünüyor. Testi yapınca kaç dakika sonra göründü
Silik çizgi ilk 5 dakika içinde belirdi emin olmak için bir daha yaptım ondada silik çıktı bu şekilde tekrardan bu sefer erken gebelik testi aldım onuda yapıcm bugün koyulaşma varmı yokmu diye

Back
X