- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
- Konu Sahibi Mavilicicek32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim kimyasala dönmesinden çok korkuyorumHayırlı olsun, sağlıcakla doğsun büyüsün inşallah.
Yok canım. Bu da yeni çıktı gebeliği öğrenen herkes acaba kimyasal mı yoksa dış gebelik mi diye soruyor. Kardeşim yapmayın bunu kendinize. Ortada delil yok, daha yeni öğrenilmiş, kimyasal mı dış gebelik mi. Neden normal gebelik olmasın?Tesekkur ederim kimyasala dönmesinden çok korkuyorum![]()
Çok zor şeymis ben kimyasal diye bisey bilmiyodm burda okudum öğrendim bazen herseyi bilmemek ne güzel bisey misYok canım. Bu da yeni çıktı gebeliği öğrenen herkes acaba kimyasal mı yoksa dış gebelik mi diye soruyor. Kardeşim yapmayın bunu kendinize. Ortada delil yok, daha yeni öğrenilmiş, kimyasal mı dış gebelik mi. Neden normal gebelik olmasın?
Geç dollenmedir silik çıkar, beta hcg düşük çıkar. Ayni ay hamile kalan kadınların bile gebelik hormonları birbirinden çok farklı. Kendinizi daha yolun başında olmayacak şeylerle korkutmayın.
İçimi rahatlattıniz tesekkur ederimÇok zor şeymis ben kimyasal diye bisey bilmiyodm burda okudum öğrendim bazen herseyi bilmemek ne güzel bisey mis
Teşekkür ederimDaha 1 gün var. Ondan silik çıkmıştır. Umarım sağlıkla ilerler![]()
Hayırlı olsunSelam kızlarBenim gebelik testim için ne düşünüyorsunuz? Konuyu açan arkadaşın kimyasal gebelik tedirginliğini anlıyorum çünkü aynısını ben de yaşadım. Her şeyin bir vakti vardır, hepimiz için hayırlısı olsun
![]()
Var mı diyorsun yaniHayırlı olsun![]()
Evet kan ver mutlaka orda daha net çıkarVar mı diyorsun yani![]()
Canım hamile misin acaba benim testinde böyle bakSelam kızlarBenim gebelik testim için ne düşünüyorsunuz? Konuyu açan arkadaşın kimyasal gebelik tedirginliğini anlıyorum çünkü aynısını ben de yaşadım. Her şeyin bir vakti vardır, hepimiz için hayırlısı olsun
![]()
Benim son adet günüm 1 temmuz yumurtlama 18 temmuz sen hamile misin canım inşallahBat tarihim 11 temmuz erken gebelik testim silik çıktı daha koyu olmasi gerekmez mi
Hamileydim.. düşük yaptımCanım hamile misin acaba benim testinde böyle bak
Benim son adet günüm 1 temmuz yumurtlama 18 temmuz sen hamile misin canım inşallah
Yaa çok üzüldüm canım hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin en kısa zamanda inşallahHamileydim.. düşük yaptım![]()
![]()
Evet canim hamileyim sendede var cizgiBenim son adet günüm 1 temmuz yumurtlama 18 temmuz sen hamile misin canım inşallah
YaaEvet canim hamileyim sendede var cizgi![]()
Bence 2 gün daha bekleyip sabah ilk idrarınızla tekrarlayın. Geç döllenme olabiliyor kaset testler de erken olunca çıkmıyor, erken gebelik testi alırsanız daha iyi sonuç alırsınız benceHanımlar hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim. Dilerim sorunsuz kucağınıza alırsınız. Ben 3 kez kayıp yaşadım. Son kaybımdan sonra adet düzensizliği oldu ve geçen ay 26. günde adet oldum. Daha önce hep 28 gündü döngüm. Bugün 26. günüm yine ve henüz adet olmadım. Öğleden sonra test yaptım sonuç negatifti ama testi atmadım. Şimdi baktığımda çok soluk ama dağınık olmayan net bir çizgi gördüm. Kuruma çizgisi de olabilir elbette. Benzer durum yaşayanlar bana bu konuda fikir verebilir mi? Yarın sabah test yapsam çıkar mi yoksa birkaç gün daha beklemek mi gerekir? Bugüne kadar hep yerleşme kanaması yaşadım adetten 2 gün önce bat tarihinde test yaptigimda çıkmıştı. Yani ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum.