- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
Kızlar testime bakarsınız ya silik varmı banami öyle geliyor adetime 3 gün var daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremedim maalesefKızlar testime bakarsınız ya silik varmı banami öyle geliyor adetime 3 gün var daha Eki Görüntüle 3209489
Üzgünüm ama ben göremedim.Kızlar testime bakarsınız ya silik varmı banami öyle geliyor adetime 3 gün var daha Eki Görüntüle 3209489
Gölge var canım. Adetin geçmesini bekle ya da erken gebelik testi yapKızlar testime bakarsınız ya silik varmı banami öyle geliyor adetime 3 gün var daha Eki Görüntüle 3209489
Banada öyle geliyor ya gölge gibi erken test cnm buGölge var canım. Adetin geçmesini bekle ya da erken gebelik testi yap
Ben de erken test yapmıştım adet günümde ama çok su içtiğim için idrarımın rengi bile su gibiydi ve aynı böyle gölge çıkmıştı. İlk idrarla yap istersen. Ben gölgeyi görüyorum. İstersen gecikmeyi bekle. Hayırlısı olsunBanada öyle geliyor ya gölge gibi erken test cnm bu
Fitre uygulayınca gördümKızlar testime bakarsınız ya silik varmı banami öyle geliyor adetime 3 gün var daha Eki Görüntüle 3209489
Banada öyle geliyor ya gölge gibi erken test cnm bu
Akşam üstü yaptım bunu insallh dediğin gibidir çok tşk ederim güzel yorumun içinBen de erken test yapmıştım adet günümde ama çok su içtiğim için idrarımın rengi bile su gibiydi ve aynı böyle gölge çıkmıştı. İlk idrarla yap istersen. Ben gölgeyi görüyorum. İstersen gecikmeyi bekle. Hayırlısı olsun![]()
Ekranın ışığını tuttun dimi insallh vardır teşekkür ederim canım yardimın içinFitre uygulayınca gördümumarım hamilesinizdr
Rica ederim bize de haber vermeyi unutmayınEkranın ışığını tuttun dimi insallh vardır teşekkür ederim canım yardimın için![]()
Tmm cnm cumartesi günü tekrar yapicamRica ederim bize de haber vermeyi unutmayın![]()
Bilmiyorum ki yaptım çıkmadı dedim attım çöpe aklıma geldi bı bakayim dedim böyle birşey çıktı göz yanılması mi acaba dedim iyice inceledimBen de gölge gördüm, hemen mi oldu böyle
Hemen çıkmamış ama testiniz bu üzdüTmm cnm cumartesi günü tekrar yapicam![]()
Hmn cikmisda olabilir incelemeden attım çünkü ekran ışığı fln tutunca belli olduHemen çıkmamış ama testiniz bu üzdüinşallah vardır