- 24 Nisan 2024
- 131
- 35
- 13
- 26
- Konu Sahibi blackmoonlight
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördüm emin olamıyorum. Yarın sabahtan tekrar denicemBende incecik hayali bir şey gördüm ama bilemedim![]()
İnce bir çizgi var sabah İlk idrar tekrarla bakalimKızlar sizce burada bir çizgi var mı? Ben çok az da olsa görüyorum. Psikolojik mi acaba bilemedim. Reglime 6 gün var.
İlk idrarla bak bitanem hayırlısı neyse o olsunBen de gördüm emin olamıyorum. Yarın sabahtan tekrar denicem
Çok teşekkür ederimİlk idrarla bak bitanem hayırlısı neyse o olsun![]()
Tekrarlıcam çok teşekkür ederimmİnce bir çizgi var sabah İlk idrar tekrarla bakalim
gördüm canım bende silik bi çizgi varKızlar sizce burada bir çizgi var mı? Ben çok az da olsa görüyorum. Psikolojik mi acaba bilemedim. Reglime 6 gün var.
belirtilerin var mı canımBen de gördüm emin olamıyorum. Yarın sabahtan tekrar denicem
Evet. Kasık ağrım bel ağrım gazım oluyodu ve göğüslerim çok ağrıyodu.belirtilerin var mı canım
inşallah bebeğiniz sizinledir gönlünüze göre verir rabbimEvet. Kasık ağrım bel ağrım gazım oluyodu ve göğüslerim çok ağrıyodu.
Bence hamilesin inşallah öyledirKızlar sizce burada bir çizgi var mı? Ben çok az da olsa görüyorum. Psikolojik mi acaba bilemedim. Reglime 6 gün var.
Bende gördüm canım . Markası Daysdoctor mı testin . Çünkü bende reglime 2-3 gün kaala yapmıştım böyle çıktı ve günümde regl oldum . Bu testler çok yanıltıyor inşAllah seninki dogrudurKızlar sizce burada bir çizgi var mı? Ben çok az da olsa görüyorum. Psikolojik mi acaba bilemedim. Reglime 6 gün var.
Çok teşekkür ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben de sizin için dua edeceğimminşallah bebeğiniz sizinledir gönlünüze göre verir rabbim. bende bugün kan verdim silik çizgiden sonra bekliyorum dua edeceğim sizin için sizde benim için edin silik çizgide benim aşağıda
![]()
Artımed. Hayırlısı bakalımBende gördüm canım . Markası Daysdoctor mı testin . Çünkü bende reglime 2-3 gün kaala yapmıştım böyle çıktı ve günümde regl oldum . Bu testler çok yanıltıyor inşAllah seninki dogrudur![]()
kan verdin mi canım ne çıktı sonucun merak ettim. ben ilk idrarla bi daha yaptım ama çizgi çıkmadı. anlamadıminşallah bebeğiniz sizinledir gönlünüze göre verir rabbim. bende bugün kan verdim silik çizgiden sonra bekliyorum dua edeceğim sizin için sizde benim için edin silik çizgide benim aşağıda
![]()
ay çok sevindim senin adına canımmm. net belli hamilesin. Rabbim hayırlısını nasip etsinnnBende artımed ile bugün öğrendim gecikmemin 2.günü dayanamayıp yaptımakşamda kan vericem Allahım herkesin gönlüne göre versin