KIZLAR TESTİME BAKIN ACİLLL

blackmoonlight

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
131
35
13
26
Kızlar sizce burada bir çizgi var mı? Ben çok az da olsa görüyorum. Psikolojik mi acaba bilemedim. Reglime 6 gün var.

Eklentiler

• IMG_3909.webp
    IMG_3909.webp
    26 KB · Görüntüleme: 155
Evet. Kasık ağrım bel ağrım gazım oluyodu ve göğüslerim çok ağrıyodu.
inşallah bebeğiniz sizinledir gönlünüze göre verir rabbim🤲🤍🙏. bende bugün kan verdim silik çizgiden sonra bekliyorum dua edeceğim sizin için sizde benim için edin silik çizgide benim aşağıda😇

Eklentiler

• IMG_9652.webp
    IMG_9652.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar sizce burada bir çizgi var mı? Ben çok az da olsa görüyorum. Psikolojik mi acaba bilemedim. Reglime 6 gün var.
Bende gördüm canım . Markası Daysdoctor mı testin . Çünkü bende reglime 2-3 gün kaala yapmıştım böyle çıktı ve günümde regl oldum . Bu testler çok yanıltıyor inşAllah seninki dogrudur 🌺

inşallah bebeğiniz sizinledir gönlünüze göre verir rabbim🤲🤍🙏. bende bugün kan verdim silik çizgiden sonra bekliyorum dua edeceğim sizin için sizde benim için edin silik çizgide benim aşağıda😇
Çok teşekkür ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben de sizin için dua edeceğimm ♥️

kan verdin mi canım ne çıktı sonucun merak ettim. ben ilk idrarla bi daha yaptım ama çizgi çıkmadı. anlamadım

Bende artımed ile bugün öğrendim gecikmemin 2.günü dayanamayıp yaptım 😍 akşamda kan vericem Allahım herkesin gönlüne göre versin

Eklentiler

• IMG-20240723-WA0055.webp
    IMG-20240723-WA0055.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 90
Back
X