- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
- Konu Sahibi Papatya 26
Kızlar ikinci çizgi hemen çıktı ama adetime iki gün var sizce gebelik varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin fotoğrafını yüklememişsinizKızlar ikinci çizgi hemen çıktı ama adetime iki gün var sizce gebelik varmi
gebelik var kan verinBu test kizlar
Ay var kan verin benceBu test kizlar
AttımTestin fotoğrafını yüklememişsiniz![]()
Kimyasal olmasından çok korkuyorumgebelik var kan verin![]()
Gebelik var görünüyor hayırlı olsun ikinci çizgi pembe ben buradayım diyorBu test kizlar
Öyle düşünme güzel düşün güzel olsunAttım
Kimyasal olmasından çok korkuyorum![]()
Daha öncede böyle oldu sanki adet ağrıları gibi de ufak ağrılarım var normal mi ki acabaÖyle düşünme güzel düşün güzel olsun![]()
Bir hafta bekleyim diyorumGebelik var gorunuyo. Cok yeni olduğundan 2.cizgi silik olmus olabilir. Hemen evham yapmayin. İlk işiniz bi kadindogum a görünmek olsun :) tebrik ederim şimdiden
Tabi ki normal ben 11 haftaya girecem hala ağrılarım oluyorDaha öncede böyle oldu sanki adet ağrıları gibi de ufak ağrılarım var normal mi ki acaba
Tmm canım gidiyim bı kan veriyimTabi ki normal ben 11 haftaya girecem hala ağrılarım oluyorAma sen yine de ihmal etme doktora git bi an önce
![]()
Sonucunuz ne oldu?Tmm canım gidiyim bı kan veriyim
Daha gitmedim biraz beklemek istedim kimyasal olacak diye çok kapılmak istemiyorumSonucunuz ne oldu?