- 26 Aralık 2022
- 115
- 33
- 13
- 21
- Konu Sahibi nevinsbrsz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Evet öyle yaptım şu an hastanedeyim acilden girdim kan vermek içinHayırlı olsun hemen kan testi ver
Sonucunu bizimle de paylasEvet öyle yaptım şu an hastanedeyim acilden girdim kan vermek için
1 saat sonra çıkacakmış 12.30 da geri gitcem tabiki deSonucunu bizimle de paylas
Ne oldu sonuç?1 saat sonra çıkacakmış 12.30 da geri gitcem tabiki de
Sonucun çıktı mı1 saat sonra çıkacakmış 12.30 da geri gitcem tabiki de
Onu diyen kişiKızlarrrr ben daha önce de yazmıştım erken belirti yaşamıştım çoğu bayanlar sen burada yenisin bu kadar erken belirti olmaz demişti eşim varikosel ameliyatı olmuştu 2 ay sonrasında olumlu sonuç aldım sonunda
Sonucunu bizimle de paylas
Sonuç bu kızlar doktor var dedi ilk değerlerin bunlar takibe al dedi yarına kendi doktoruma gitcem yine haber ederim sizlere deCanım sonuç ne oldu ya çok merka ediyoruz![]()
Sağ salim kucağına al canımSonuç bu kızlar doktor var dedi ilk değerlerin bunlar takibe al dedi yarına kendi doktoruma gitcem yine haber ederim sizlere de![]()
Çok sevindim canım inşallah sağ salim kucağına alirsinSonuç bu kızlar doktor var dedi ilk değerlerin bunlar takibe al dedi yarına kendi doktoruma gitcem yine haber ederim sizlere de![]()
belirtilerin nelerdi cnm hayirli olsunKızlarrrr ben daha önce de yazmıştım erken belirti yaşamıştım çoğu bayanlar sen burada yenisin bu kadar erken belirti olmaz demişti eşim varikosel ameliyatı olmuştu 2 ay sonrasında olumlu sonuç aldım sonunda