Kızlar testime bir bakar mısınız

maviask

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
379
108
23
33
Kızlar adetime dört gün var bu ay rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı doktor bu ay aşılama yapalım dedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim iki test yaptım ikisi de böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım

Eklentiler

• D4A8E4C9-65AE-4CB6-BAA2-9B7113C509CB.webp
    D4A8E4C9-65AE-4CB6-BAA2-9B7113C509CB.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_3680.webp
    IMG_3680.webp
    39 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar adetime dört gün var bu ay rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı doktor bu ay aşılama yapalım dedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim iki test yaptım ikisi de böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Hayırlı olsun canım var gibi gözüküyor

Kan testinde falan çıkar mı sizce ben sürekli kimyasal geçiriyorum polikistikover‘da var o yüzden çok korkuyorum
Kan için erken , bana sorarsan önce erken test al pnu yap yine silik bir çizgi çıkacak büyük ihtimalle sonra adet tarihinin geçmesini bekle ondan sonra kan ver

Zaten kan verip erkenden öğrenmek de iyi birşey değil , değer düşük çıkınca umutlandırmamak adına belirsiz konuşuyor doktor o daha çok geriyor insanı adetin geçince değer de yükselmiş olur

Adetimimi beklim sizce kan mı verim
Bence bat gününü bekle saglikliysa seninledir zaten erken öğrenince daha çok kan vermek zorunda kalırsın 2 gün sonra testini tekrarla koyulaşma takibi yap adet günü de kan ver bence eğer sabredebilirsen 🥰

Zaten kan verip erkenden öğrenmek de iyi birşey değil , değer düşük çıkınca umutlandırmamak adına belirsiz konuşuyor doktor o daha çok geriyor insanı adetin geçince değer de yükselmiş olur
Dogru sölüyorsunuz çok teşekkür ediyorum çok sağolun

Bence bat gününü bekle saglikliysa seninledir zaten erken öğrenince daha çok kan vermek zorunda kalırsın 2 gün sonra testini tekrarla koyulaşma takibi yap adet günü de kan ver bence eğer sabredebilirsen 🥰
Çok sabırsızım ama beklicem hayırlısıyla inşallah hayırlı haberle sonuçlanır

Sen bu ay şimdi aşılama oldun mu olmadınmı canm eğer aşılama yaptırdıysan mutlaka iğnenin üstünden 14 gün geçmesini bekle çünkü iğnenin içeriğinde beta HCG oldugu için çizgi çıkabiliyor
Ama hayır aşılama olmadım bu ay ve kendimiz denedik diyorsan gebelik büyük ihtimalle var canm

Back
X