• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bir bakar mısınız ?

Merimermer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
26
6
1
27
Reglime 4 gün var bugün predictor early test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı doğru değil mi ben yanlış görmüyorum

Eklentiler

• 79025C52-2829-4295-BF62-08708B7B00B5.webp
    79025C52-2829-4295-BF62-08708B7B00B5.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_1417.webp
    IMG_1417.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 92
Hamilesin bence ben böyle öğrendim şu an 5+5 deyim. Kan ver derim
Ay maşallah hayırlı olsun Ben de bugün bir gün kalmıştı Adetime Yani markası çok bilmiyorum ama bu hanımefendinin yaptığı test değil başka bir test yaptım da negatif yani yarın da adet olurum herhalde 2 ayda başarısız oldu Benim için üzücü🥹

Teşekkür ederim hepinize ❤️ şimdi hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum buradan sizi bilgilendiririm. Bu arada hiçbir belirtim yoktu sadece göğüs hassasiyetim vardı asil testi yapma nedenim kedimin sürekli karnıma yatması, yanımdan hiç ayrılmaması ve sürekli ellerimi yalamasi. Normalde asla temas seven bir kedi değil 😌 benim belirtim de kedisim oldu. En son regl tarihim 15 Eylül yani çok erken yapmış oldum umarım sonuç pozitif cikar

Merhaba bencede var maşallah. Bugün benimde adete 4 gün varken silik çıktı.ben sizi baska bi forumdan hatırlıyor gibiyim ya 🥰
Canım benim bu ikinci gebeliğim olacak insallah varsa normalde 8 yaşında bir oğlum var 7 yıldır spiral takılıydı ikinciyi düşünüyordum çıkarttırdım. Aslında sizleri hep okuyordum bu süreçte ama hiç etkileşimde bulunmadım 🙂‍↕♥️

Ay maşallah hayırlı olsun Ben de bugün bir gün kalmıştı Adetime Yani markası çok bilmiyorum ama bu hanımefendinin yaptığı test değil başka bir test yaptım da negatif yani yarın da adet olurum herhalde 2 ayda başarısız oldu Benim için üzücü🥹
İnsallah Allah sana da nasip etsin kuzum üzülme ♥️

İnsallah Allah sana da nasip etsin kuzum üzülme ♥️
Amin Teşekkür ederim Peki sizin kaçıncı denemeniz özel bir şey yaptınız mı bana ne tavsiye edebilirsiniz Ben 4 ay önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı Belki biraz da o yüzden hemen olmuyor bilmiyorum

Ben adet günüme kdr negatif görüp adet günümde pozitif gördüm teşekkür ederim

Amin Teşekkür ederim Peki sizin kaçıncı denemeniz özel bir şey yaptınız mı bana ne tavsiye edebilirsiniz Ben 4 ay önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı Belki biraz da o yüzden hemen olmuyor bilmiyorum
Özel bir şey yapmadım sadece kafaya takmadım diyebilirim, 4. Aydı işte bu aya nasip oldu. Bu arada değerim 32.2 çıktı daha adetim gecikmediği çok yeni haftaya tekrar gidip ultrasona gireceğim 💖

Ben adet günüme kdr negatif görüp adet günümde pozitif gördüm teşekkür ederim
Ay maşallah inşallah biz de öyle oluruz
Özel bir şey yapmadım sadece kafaya takmadım diyebilirim, 4. Aydı işte bu aya nasip oldu. Bu arada değerim 32.2 çıktı daha adetim gecikmediği çok yeni haftaya tekrar gidip ultrasona gireceğim 💖
Tekrardan Tebrik ederim Umarım sağlıklı bir şekilde değeriniz yükselir🤲

Reglime 4 gün var bugün predictor early test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı doğru değil mi ben yanlış görmüyorum
Teşekkür ederim hepinize ❤️ şimdi hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum buradan sizi bilgilendiririm. Bu arada hiçbir belirtim yoktu sadece göğüs hassasiyetim vardı asil testi yapma nedenim kedimin sürekli karnıma yatması, yanımdan hiç ayrılmaması ve sürekli ellerimi yalamasi. Normalde asla temas seven bir kedi değil 😌 benim belirtim de kedisim oldu. En son regl tarihim 15 Eylül yani çok erken yapmış oldum umarım sonuç pozitif cikar

Eklentiler

• 1000109704.webp
    1000109704.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000109874.webp
    1000109874.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
Back
X