Kızlar kendime söz vermiştim siteye bakmıcam diye ama moraller bozulunca hemen size koşuyorum! Reglime 3 gün var. Ve testimi yüklüyorum siteye. Ben güç bela çizgi gördüm sizde görebilicek misiniz acaba? Dostlarım şimdiden cevaplarınız için Allah'ım razı olsun. Hepimizin karnı bebiş dolsun hayırlısı ise!
Teşekkürler!
Not: test predictor erken gebelik testi fakat 1 tane daha yaptım onda birşeycik çıkmadı...
bu teste hiç güvenmiyorum bende daha bariz silik çizgi çıkmasına rağmen kanda negatifi görmüştüm. bu sitede yine bu testle bu şekilde yaşayan çok kişiyle de karşılaştım. adetin gecikmesini bekleyip normal testle denemek daha doğru gibi geliyo bana
Kızlar kendime söz vermiştim siteye bakmıcam diye ama moraller bozulunca hemen size koşuyorum! Reglime 3 gün var. Ve testimi yüklüyorum siteye. Ben güç bela çizgi gördüm sizde görebilicek misiniz acaba? Dostlarım şimdiden cevaplarınız için Allah'ım razı olsun. Hepimizin karnı bebiş dolsun hayırlısı ise!
Teşekkürler!
Not: test predictor erken gebelik testi fakat 1 tane daha yaptım onda birşeycik çıkmadı...
Canım bende de ikinci çizgi seninki gibi silik çıkmıştı ve kanda da pozitif çıkmıştı büyük ihtimalle gebesin ama asıl önemli olan kan testi git bi kan testi yaptır