• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime rica etsem bakabilir misiniz acaba

nazlimu1205

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
3
0
1
29
Geçen yıl bu ay kimyasal geçirdim çok üzüldüm sonra hiç düşünmedim şimdi tekrar düşünüyorum bugün regl ilk gün gecikti iki test yaptım kaset fakat sabah idrarı ile değil kuruma mı var mı bir bakabilir misiniz içim içime sığmıyor çok korkuyorum
Kızlar bu arada fıstık ayiklamistim tırnağım kirli gibi çıkmış heyecandan şimdi gördüm görüntü kirliliği için çok özür dilerim

Eklentiler

• IMG_20250522_204015_803.webp
    IMG_20250522_204015_803.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 68
Geçen yıl bu ay kimyasal geçirdim çok üzüldüm sonra hiç düşünmedim şimdi tekrar düşünüyorum bugün regl ilk gün gecikti iki test yaptım kaset fakat sabah idrarı ile değil kuruma mı var mı bir bakabilir misiniz içim içime sığmıyor çok korkuyorum
Pozitif görünüyor

Kızlar fıstık ayiklamistim tırnak arasına girmiş heyecandan ona bile bakmamisim kir değil özür dilerim görüntü kirliliği için de

Kızlar bu arada fıstık ayiklamistim tırnağım kirli gibi çıkmış heyecandan şimdi gördüm görüntü kirliliği için çok özür dilerim
Kaç dkk içinde çıktı bu önemli sabah idrarı o kadar da önemli değil çünkü gebelik varsa gece yapsan yine çıkar

Back
X