- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bi sorum olacaktı benimde pazar günü hamile olduğumu öğrendim hcg 39 du dün kan verdim hcg 50 olmuş sizce artış normal mi pazar öğrendiğimde doktor daha çok yeni demiştiYaklaşmış ama daha pik değil cnm yapmaya devam et
Cnm ben hiç hamile kalmadım ama burda okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla 2 günde bir iki kat yada en az %60 oranında artması gerekiyormuş..Size doktorunuz bişey söylemedi mi?beta hcg hormonu istenilen değerde artmıyorsa kimyasal gebelik oluyor inş sizin ki artmaya devam ederMerhaba bi sorum olacaktı benimde pazar günü hamile olduğumu öğrendim hcg 39 du dün kan verdim hcg 50 olmuş sizce artış normal mi pazar öğrendiğimde doktor daha çok yeni demişti
İnşallah korkuyorum biraz acile gittik ilk kan vermeye doktor gebelik görünüyor daha çok yeni dedi kadın doğuma randevu aldık haftaya ben sağlık ocağına gidip tekrar kan verdim hcg 50 çıktı kimisi hamilelik yeni olduğu için böyle diyor ama bilemiyorumCnm ben hiç hamile kalmadım ama burda okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla 2 günde bir iki kat yada en az %60 oranında artması gerekiyormuş..Size doktorunuz bişey söylemedi mi?beta hcg hormonu istenilen değerde artmıyorsa kimyasal gebelik oluyor inş sizin ki artmaya devam eder![]()
Stres yapma cnm sağlıklı bir gebelik ise beta artar zaten sağlıksızsa kimyasala dönüp adet olarak atılır inş sağlıkla ilerlerİnşallah korkuyorum biraz acile gittik ilk kan vermeye doktor gebelik görünüyor daha çok yeni dedi kadın doğuma randevu aldık haftaya ben sağlık ocağına gidip tekrar kan verdim hcg 50 çıktı kimisi hamilelik yeni olduğu için böyle diyor ama bilemiyorum
Bende bu testten kullandım örnek olarak koyuyum canım bak istersenKızlar Ovülasyon testi bugün yumurtlama var dimi dün silikti bugün bu şekilde
Stres yapma cnm sağlıklı bir gebelik ise beta artar zaten sağlıksızsa kimyasala dönüp adet olarak atılır inş sağlıkla ilerler![]()
Var tabi canm barıs ben burdayım diyor bebek kaç gün geçti gününüz bence hemn kan verinEki Görüntüle 2979075 kizlar sizce gebelik varmi