- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
İnşallah canım inşallah :)En kritik dönem ilk 4ay.kendini koru.inşallah kucağına almanın sevincini paylaşırsın))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah :)En kritik dönem ilk 4ay.kendini koru.inşallah kucağına almanın sevincini paylaşırsın))
benmde sat 18 ekim yumurtlama 3 4 kasım beklemedeyim suanSat 17 ekim yumurtlama bu ay 25 26 sı gibi oldu erkendi yani bata da daha 6 gün var
Rabbim gönlündekini versin kuzum inşallahbenmde sat 18 ekim yumurtlama 3 4 kasım beklemedeyim suan
Canimhayirli olsun oncelikle. Erken yumurtladm demissin de onu nasil anladin. Bnmde adete 5 gun vr bu aydan umhtlym gogus agrim var yaklask 5gundur bide akintim var az sekilde. Cevaplarsan sevinirimYok kuzum dün 6 gün vardı ama erken yumurtldım ondan bi umut yaptım sabahki test evde eve geçeyim atarım onu da :)
Kuzum akıntıdan anlıyorum ben sadece o akıntı zamanlarını değerlendirdik çünkü sonra misafirim geldi sanırım doğru tahmin etmişim yumurtlama zamanını ben ilk göğüs ağrısından anladım çünkü regl zamanı bile benim göğüs ağrım olmazdı hayatımda ilk defa oldu ondan şüphelenip 6 gün kala yaptım çok şükür çıktı darıca başına başınıza inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallahCanimhayirli olsun oncelikle. Erken yumurtladm demissin de onu nasil anladin. Bnmde adete 5 gun vr bu aydan umhtlym gogus agrim var yaklask 5gundur bide akintim var az sekilde. Cevaplarsan sevinirim
Hamilesin canım tebrik ederimEki Görüntüle 2205866 CAnım seninle sat ve bat kardeşiyiz:) durumun nasıl merak ettim.bugün bat tarihim testim bu şekilde. Ama ben kan testi yaptırmadım haftaya direk doktora çıkıcam
Kimyasal geçirdim daha önce inanamıyorum bir türlü. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilesin canım tebrik ederim
Çok şükür.kendini koru canım mutlaka..İnşallah kucağına almak nasip olurKimyasal geçirdim daha önce inanamıyorum bir türlü. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımÇok şükür.kendini koru canım mutlaka..İnşallah kucağına almak nasip olur
Maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler inşallah benim de koyulaşıyo yarın kan vericem tekrarEki Görüntüle 2205866 CAnım seninle sat ve bat kardeşiyiz:) durumun nasıl merak ettim.bugün bat tarihim testim bu şekilde. Ama ben kan testi yaptırmadım haftaya direk doktora çıkıcam
Sağlıkla inşallahMaşallah maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler inşallah benim de koyulaşıyo yarın kan vericem tekrar![]()