- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi kuzum bu kadar erken olması normal mi 7 gün varken çıkmasıGörünüyor çizgi hayırlı olsun.![]()
Evet canım çok silik bir çizgi benim ikinci gebeliği böyle öğrenmiştim sonu benzemesin inşallah düşük olmuştı ikisinde de Rabbim yaşatmasın bi dahaAma çok çok hafif görünüyor . Daha tecrübeli olanlar yorumlasın bakalım.
Canm dikkat ettim silik bir ikinci çizgi var.Bence oldu bu iş inşallah hamilesindir canm..Adete son 7 gün kaldı
Amin inşallah canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin RabbimCanm dikkat ettim silik bir ikinci çizgi var.Bence oldu bu iş inşallah hamilesindir canm..
Amin inşallah canm.Gebelik olmasa ikinci çizgi hiç çıkmaz.Bir de daha 7 gün varmış adetine bu kadar silik çıkması çok normal.Normal gebelik testlerinde 7 gün varken ikinci çizgi hiç çıkmaz bence.Hassas gebelik testlerinden yaptıysan ondan görünmüştür..Amin inşallah canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin Rabbim![]()
Canım normal bu erken gebelik testi değil ondan şoktayım zatenAmin inşallah canm.Gebelik olmasa ikinci çizgi hiç çıkmaz.Bir de daha 7 gün varmış adetine bu kadar silik çıkması çok normal.Normal gebelik testlerinde 7 gün varken ikinci çizgi hiç çıkmaz bence.Hassas gebelik testlerinden yaptıysan ondan görünmüştür..
Demek onlarda da görünebiliyormuş canm.İnşallah devam eder ve sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun..Canım normal bu erken gebelik testi değil ondan şoktayım zaten
Amin canım amin yorumlarınız için çok teşekkür ederim sağolunDemek onlarda da görünebiliyormuş canm.İnşallah devam eder ve sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun..
Sağol canım Perşembe günü kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı inşallahEvet çok hafif bi çizgi var ama bu testlere güvenmeyin heveslenip hAyal kırıklığı yaşamayın 2 gün sonra kan verin
Sağol canım yorumun için teşekkür ederimCanim var gibi ama gununu bekle oyle kan ver strese girme