Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlanmak istemiyorum reglimi bekliycem belki bozuktur testler kasıklarım agrıyorHayal meyal bir çizgi görünüyor gibi ama pek emin olamadım erken gebelik testiyle tekrarlayın bence testi
Silik görüyorumm inşallah doğrudurSelam kızlar bakar mısınız testin biri bozuk testler yanlışlıkla poşette kıvrılmış birisinde sanki hayali çizgi var adetime 6 gün gözüküyor ama 3 4 güne olur gibi 2 eylül yumırtladım aynı idrarla az önce yapılan test çizgi gören var mıEki Görüntüle 3298977
5 dk sonra çektim görselleri bşraz kutunuj içinde kıvrılmış tı yanlış olabilir mi ki kaö tanesinde çizgi gördün canım ya Allahım bu bile umut oldu ama kasıgım agrıyorSilik görüyorumm inşallah doğrudurİlk dakikalarda mı çıktı bekledi mi testiniz
Canım biri bozulmuş ama onda bile görüyor gibiyim, üç testte de var gibi ama bilmiyorum umutlandırmak da istemem yarın ilk idrarla tekrar bi dene istersen5 dk sonra çektim görselleri bşraz kutunuj içinde kıvrılmış tı yanlış olabilir mi ki kaö tanesinde çizgi gördün canım ya Allahım bu bile umut oldu ama kasıgım agrıyor
İnşallah canım inşallah çok istiyorum 2 ay önce rahim filmi çekilmiştim ama adet öncesı kasık agrım başladı ondna korkuyorumCanım biri bozulmuş ama onda bile görüyor gibiyim, üç testte de var gibi ama bilmiyorum umutlandırmak da istemem yarın ilk idrarla tekrar bi dene istersenİnşallah sonuç istediğin gibi olur
![]()
İnşalllah bitanem aminnRahim filminden sonra da kolayca hamile kalan çok kişi duydum inşallah seninki de öyledirAdet olacakmış gibi ağrı hamilelikte de çok yaygın inşallah öyledir çok amin
Hepimiz istediğimiz sonuçları alalım inşallah ya
![]()
Adetim olmazsa yaparım yoksa umutlanıyorum testimde kalmadı belkide alırımd belli olmaz canım mutlaka veririmTekrar test yaparsan haber ver banada merak ederim![]()
Tamamdır, inşallah gönlünüze göre olsunAdetim olmazsa yaparım yoksa umutlanıyorum testimde kalmadı belkide alırımd belli olmaz canım mutlaka veririm
Sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur inşallah çift çizgi görürsünkızlar bugun akşam test alıcam eczaneden hiç umudum yok ama bi o kadarda heycanlıyım inşallah çizgi görürüm sanmıyorum ama çokk istiyorum akşam yapsam olur mu
öylesine yapmıştım heycanlandım hepsini yaptım bugun alıp deniyeceğim ya hiç ümidim yokSabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur inşallah çift çizgi görürsünbenim de adete 2 gün kaldı test yaptım kalbim kadar temiz çıktı
![]()
tamam canım inşallah tekrarlayınca atarımmDene arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar güçleşiyor sanki umudunu kaybetme yap bize fotoğraf atmayı unutma![]()