Kızlar testlere bakar mısınız

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.586
2.950
83
26
Selam kızlar bakar mısınız testin biri bozuk testler yanlışlıkla poşette kıvrılmış birisinde sanki hayali çizgi var adetime 6 gün gözüküyor ama 3 4 güne olur gibi 2 eylül yumırtladım aynı idrarla az önce yapılan test çizgi gören var mı
IMG_3364.webp

Hayal meyal bir çizgi görünüyor gibi ama pek emin olamadım erken gebelik testiyle tekrarlayın bence testi

Selam kızlar bakar mısınız testin biri bozuk testler yanlışlıkla poşette kıvrılmış birisinde sanki hayali çizgi var adetime 6 gün gözüküyor ama 3 4 güne olur gibi 2 eylül yumırtladım aynı idrarla az önce yapılan test çizgi gören var mıEki Görüntüle 3298977
Silik görüyorumm inşallah doğrudur 🌸 İlk dakikalarda mı çıktı bekledi mi testiniz

Silik görüyorumm inşallah doğrudur 🌸 İlk dakikalarda mı çıktı bekledi mi testiniz
5 dk sonra çektim görselleri bşraz kutunuj içinde kıvrılmış tı yanlış olabilir mi ki kaö tanesinde çizgi gördün canım ya Allahım bu bile umut oldu ama kasıgım agrıyor

5 dk sonra çektim görselleri bşraz kutunuj içinde kıvrılmış tı yanlış olabilir mi ki kaö tanesinde çizgi gördün canım ya Allahım bu bile umut oldu ama kasıgım agrıyor
Canım biri bozulmuş ama onda bile görüyor gibiyim, üç testte de var gibi ama bilmiyorum umutlandırmak da istemem yarın ilk idrarla tekrar bi dene istersen ☺️ İnşallah sonuç istediğin gibi olur 🙏🏻

Canım biri bozulmuş ama onda bile görüyor gibiyim, üç testte de var gibi ama bilmiyorum umutlandırmak da istemem yarın ilk idrarla tekrar bi dene istersen ☺️ İnşallah sonuç istediğin gibi olur 🙏🏻
İnşallah canım inşallah çok istiyorum 2 ay önce rahim filmi çekilmiştim ama adet öncesı kasık agrım başladı ondna korkuyorum

Rahim filminden sonra da kolayca hamile kalan çok kişi duydum inşallah seninki de öyledir ☺️ Adet olacakmış gibi ağrı hamilelikte de çok yaygın inşallah öyledir çok amin 🙏🏻 Hepimiz istediğimiz sonuçları alalım inşallah ya 💕

kızlar bugun akşam test alıcam eczaneden hiç umudum yok ama bi o kadarda heycanlıyım inşallah çizgi görürüm sanmıyorum ama çokk istiyorum akşam yapsam olur mu

kızlar bugun akşam test alıcam eczaneden hiç umudum yok ama bi o kadarda heycanlıyım inşallah çizgi görürüm sanmıyorum ama çokk istiyorum akşam yapsam olur mu
Sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur inşallah çift çizgi görürsün🙏 benim de adete 2 gün kaldı test yaptım kalbim kadar temiz çıktı😔

Sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur inşallah çift çizgi görürsün🙏 benim de adete 2 gün kaldı test yaptım kalbim kadar temiz çıktı😔
öylesine yapmıştım heycanlandım hepsini yaptım bugun alıp deniyeceğim ya hiç ümidim yok

Dene arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar güçleşiyor sanki umudunu kaybetme yap bize fotoğraf atmayı unutma🥰

Kızrlarım bu ovülasyon testime bakabilir misiniz? Şu an yumurtlama başlamış mı acaba? Bir önceki gün silikti çizgi.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-09-11 at 15.01.42.webp
    WhatsApp Image 2023-09-11 at 15.01.42.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 68
Back
X