Kızlar testleri böyle olup pozitif sonuç alan var mı ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.588
1.656
333
Merhaba kızlar bata 4 gün var , karnım da ağrıyor ama dayanamadım . 5/10 dakika da belirdi gölge. Böyle görüp sonradan pozitif sonuç alan var mı ?

Eklentiler

• IMG_1251.webp
    IMG_1251.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_1252.webp
    IMG_1252.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 180
Merhaba kızlar bata 4 gün var , karnım da ağrıyor ama dayanamadım . 5/10 dakika da belirdi gölge. Böyle görüp sonradan pozitif sonuç alan var mı ?
Bu markanin testi dogru sonuc veriyor genelde. Zaten pozitif gibi duruyor yArin yada 2 gun sonra tekrar deneyin bence

Çok net değil ama bir gölge var bence. En az iki güne varsa koyu çizgi görünür.

benim adetten 4 gün önce bu şekildeydi ben negatif diye düşünüp çöpe attım 🙃 fakat 2 güm adet gecikince tekrar test yaptım ve pozitifti. şuan 7 aylık hamileyim 🥰

benim adetten 4 gün önce bu şekildeydi ben negatif diye düşünüp çöpe attım 🙃 fakat 2 güm adet gecikince tekrar test yaptım ve pozitifti. şuan 7 aylık hamileyim 🥰
Maşallah Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin😍 ben maalesef adet oldum, hayırlı zamanda bekliyorum inşallah…

Back
X