Kızlar testleri böyle olup pozitif sonuç alan var mı ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.588
1.656
333
Merhaba kızlar bata 4 gün var , karnım da ağrıyor ama dayanamadım . 5/10 dakika da belirdi gölge. Böyle görüp sonradan pozitif sonuç alan var mı ?

Eklentiler

• IMG_1251.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_1252.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 180
Merhaba kızlar bata 4 gün var , karnım da ağrıyor ama dayanamadım . 5/10 dakika da belirdi gölge. Böyle görüp sonradan pozitif sonuç alan var mı ?
Bu markanin testi dogru sonuc veriyor genelde. Zaten pozitif gibi duruyor yArin yada 2 gun sonra tekrar deneyin bence

Çok net değil ama bir gölge var bence. En az iki güne varsa koyu çizgi görünür.

benim adetten 4 gün önce bu şekildeydi ben negatif diye düşünüp çöpe attım fakat 2 güm adet gecikince tekrar test yaptım ve pozitifti. şuan 7 aylık hamileyim

benim adetten 4 gün önce bu şekildeydi ben negatif diye düşünüp çöpe attım fakat 2 güm adet gecikince tekrar test yaptım ve pozitifti. şuan 7 aylık hamileyim
Maşallah Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ben maalesef adet oldum, hayırlı zamanda bekliyorum inşallah…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…