- Konu Sahibi Babygirl16
Canım, erken gebelik testi al onların yanılma payı yok. İnşallah minnoşun seninledirYok malesef ilk yaptıgım o . 2 günlük durdu kendi kendi bir haller aldı odaof kafayı yicem zaten az kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, erken gebelik testi al onların yanılma payı yok. İnşallah minnoşun seninledirYok malesef ilk yaptıgım o . 2 günlük durdu kendi kendi bir haller aldı odaof kafayı yicem zaten az kaldı
Üzülmeyin sonuçta bu testler yanılıyor ben 30 tl ye prodictor express almıştım bence ondan alınBende öyle biliyorum ancak normalde başıma Hç böyle bşey gelmedi. Birde bir hemşre kadının gebeliğini öğrendiği videoyu izledim . Saatler sonra silik çizgi belirmiş ondan sonra hep negatif Çıkmış kan vermiş betası yüksekti umutlanmıyor değilim hani %20 var diyorum %80 yok diyorum allah büyük bakalım
İnşallah hayırlısı ile hamileyimdir.Varsa çıkar canm beta yükselir ve anında çıkar
İnşallah kuzum :)Canım, erken gebelik testi al onların yanılma payı yok. İnşallah minnoşun seninledir![]()
İki gün sonra bir normal deniyeyim evdekiyle olmadı onu alırım yada giderim direk kan veririm kesin sonuçÜzülmeyin sonuçta bu testler yanılıyor ben 30 tl ye prodictor express almıştım bence ondan alın
Evet hayırlısı olsunİki gün sonra bir normal deniyeyim evdekiyle olmadı onu alırım yada giderim direk kan veririm kesin sonuç
Teşekkür ederim inşallah rabbim tüm isteyenlere aratmadan nasip etsin inşallahEvet hayırlısı olsun
En üstteki ovulasyon testiBu testlerin sıralamasını yapabilir misin
Açıkçası onun için sordumEn üstteki ovulasyon testi
2. Sıradaki 2. Yaptıgım test
3. Sıradaki 1. Yaptogım test
4. Sıradaki en son yaptıgım test git gide koyulaşacagına benimkiler sanki iyice kaybılıyor gibi
Evet neden bu şekilde oldu anlamış değilimAçıkçası onun için sordum![]()
Hadi ya evet testler o markaTestlerin laboquick test mi bende adetime 4-5 gün kalmadan itibaren yaptim hep saatler sonra belirdi suya tuttum gitmedi cizgi ama tam gününde adet oldum .
Test yaptın mı okurken ben merak ettim yazmamışsın bugün Cuma inş güzel haberler almışsındırHadi ya evet testler o marka
Malesef regli oldum keşke güzel haber alsaydımTest yaptın mı okurken ben merak ettim yazmamışsın bugün Cuma inş güzel haberler almışsındır![]()
Canım sonucun ne oldu bende aynıyım???3 testte mi sonra dan belirir .
Negatif malesef adet oldum . Şuan ikinci adetimi bekliyorum senin nasıl durumunCanım sonucun ne oldu bende aynıyım???