Kızlar testte pozitif olup adet görenler yardımmmmm..

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Kızlar iki günüm geçiyordu test yaptım pozitif oyleden sonra adet oldum acilemi gittim doktor iltihaptan dolayı pozitif çıkmıştır dedi böyle bisey başına gelen varmı???
Dün çok kötü yıkıldım sinir krizi gecirdim geçen ayda pozitif çıkmıştı ...

Kızlar iki günüm geçiyordu test yaptım pozitif oyleden sonra adet oldum acilemi gittim doktor iltihaptan dolayı pozitif çıkmıştır dedi böyle bisey başına gelen varmı???
Iltihap neden pozitif çıkarsın ki doktor saçmalamış hemen bir kadın doğum uzmanına gidin. Belki üstüne görme yaşıyorsunuzdur.

Bende adetime 2 gün kala test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı o gün içinde hastaneye gittim beta 5.75 çıktı ve bir hafta adet görmedim daha sonra gelmeye başladı normalde 6 gün sürüyor adetim fakat bu sefer 4 gün sürdü sonrasında kahverengi lekeye çevirdi ne demek bu anlamadım ?

Kimyasal olabilir. Adetimden ve adet gunu yaptigim test pozitif cikti. Ama adet oldugumun diger gunu yinede suphelenip doktora gittim. Hamilesin ama kimyasal ya da ustune gormus olabilirsin dedi. Ama malesef kimyasal cikti :KK43:

Back
X