Ben 29 yaşında 2 Kuzulu bir anneyim son çocuğumu 2019 da doğurdum.2021 de biz yeniden Bebek yapmak istedik ama kolay olan bebek olmadı .pkos olduğumu öğrendim. 2023 yılında hayır tohumu ve keten tohumu yardımıyla hamile kaldım ama boş gebelikmiş. Burada hep devlet doktoruna gidiyorum.onlarda bana adet düzenleyici veriyor adetim de düzensizdi 2023 de. Biz deniyoruz deniyoruz hala olmadı .2025 Şubat'ta mersinden Antalya'ya taşındık.belki olur diye yine korunmadım.bundan 2 ay önce özel doktora gittim serüvenimi anlattım. Bana aşılama olmazsa Bebek olmaz demişlerdi . Bu doktor dedi ki senin hiç hamileliğin olamaz diye bişey yok zaten 3 hamilelik geçirmişsin dedi.adetin 3. Günü klomen başlattı. Ayrıca inofolic ve prowomen de iç dedi .Sabah inofolic akşam da prowomen içtim . Biraz yürüyüşü çoğalttım. Son adetim 23 eylüldü. 23 Ekim'de erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim sonuç 479 çıktı . Şuan 5 haftalığız. Diyeceğim şu ki asla umudunuzu kaybetmeyin. Elinizden gelen herşeyi yaptıktan sonra bir de tececcüd namazına kalkın namazdan sonra çok dua edin. Ben öyle yaptım.hamd olsun nasip ett Rabbim.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın