Kızlar toplaşın iç dökücez

kaynananla baska derdin yoksa bence önce konusmayi dene... belki düsünemiyordur... eskiden kadinlar bahcede dogruyomus sonra devam calisiyormus hikayeleri bitmiyor... ondan durumunu izah et. sinirlarini belirle.

simdi cocuk olunca ayri eve ciksaniz belki daha zorlancaksiniz. sonucta onada bir sürü para lazim olcak. hem kaynanan sana ilk baslarda belki yardim eder bi kac saat uyu diye...

ben sahsen böyle bir duruma karsiyim oglumla sadece esim ben ilgilendik ama belki sen rahat edersin

kaynananla baska derdin yoksa bence önce konusmayi dene... belki düsünemiyordur... eskiden kadinlar bahcede dogruyomus sonra devam calisiyormus hikayeleri bitmiyor... ondan durumunu izah et. sinirlarini belirle.

simdi cocuk olunca ayri eve ciksaniz belki daha zorlancaksiniz. sonucta onada bir sürü para lazim olcak. hem kaynanan sana ilk baslarda belki yardim eder bi kac saat uyu diye...

ben sahsen böyle bir duruma karsiyim oglumla sadece esim ben ilgilendik ama belki sen rahat edersin
Bende bazen böyle düşünüyorum daha iyi olur falan diye ama bunaldım malesef

Tabi harika fikirdi. Hem çalişmak zorunda kalmayacaktin, hem bu neden ile eltinden daha değerli olacaktin. Hali ile kv'den sana çok iyi bakacakti ve adeta armut ağzima piş hayati yaşayacaktin.

O elti'ye gösterecektin gelin nasil olunur diye. Eminim o'da şimdi çok gülüyordur.

Tek o bebeğe acidim. Annesi yipranmis, evde hep gerilmiş bir ortamda büyüyecek. Artik yapilcak birşey yok. Işe girmediğin süreçte birşey değişemez.

Ben kizim olmadan önce o kadar düşündüm maddi manevi şartlari. Herşey yerindeyken bile korkuyordum. Diyorum ki millette ne cesaret var. Kv'de iki oda ilerdeyken sevişip bebek yapiyorlar.

Ev ev ustune olmuyor gercekten.. hic mi burdaki yazilari konulari okumadin tatlim? Bir arada oturan herkes pisman

Yatakodasının kapısı yok mu kilitle bi zahmet.
Açmaya çalışırsa açar kapıyı konuşursun burası benim özel alanım giyine bilirim soyuna bilirim çıplak yatabilirim girilmesinden hoşlanmıyorum de

Haftasonu istediğini çağırdın seni neden ikgilendiriyo negüzel fırsat işte. Önceden eşinle plan yap şu geliyo dediğinde ah annecim ne de güzel oldu canın sıkılmaz de çıkın dışarı.

Aytı eve çıkmaz eşin ikinizken çıkmamış 3 olunca nasıl çıksın?

Sen sınır çiz annesi bık bık şikayet edince belki gitmek ister

Birde bebek doğunca kv yanında emzirme al çocuğunu odana kitle kapıyı öyle rmzir yabancı olduğunu anlasın

Tabi harika fikirdi. Hem çalişmak zorunda kalmayacaktin, hem bu neden ile eltinden daha değerli olacaktin. Hali ile kv'den sana çok iyi bakacakti ve adeta armut ağzima piş hayati yaşayacaktin.

O elti'ye gösterecektin gelin nasil olunur diye. Eminim o'da şimdi çok gülüyordur.

Tek o bebeğe acidim. Annesi yipranmis, evde hep gerilmiş bir ortamda büyüyecek. Artik yapilcak birşey yok. Işe girmediğin süreçte birşey değişemez.

Ben kizim olmadan önce o kadar düşündüm maddi manevi şartlari. Herşey yerindeyken bile korkuyordum. Diyorum ki millette ne cesaret var. Kv'de iki oda ilerdeyken sevişip bebek yapiyorlar.
Hayır tabiki öyle düşünmedimm mesleğim zaten var mezun olana kadar oturur rahat ederim diye düşündüm malesef ben elti den değerli olayım yok beni çok sevsinler diye düşünen biri değilim asla bebeğime acımakta size düşmedi

Odaya dan dun girmek nedir ya. Sanki kendi evlenmemiş neyin ne olduğunu bilmiyor. Bu bence en ciddisi konuşsun eşiniz annesiyle.

Back
X