- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi gördüm gibi orada ama. Bugün kaçıncı günün transfer hariç?Erken gebelik testi negatif dün kasaet test pozitif niye öyle oldu ağlamaktan herarp oldum 6.gun dondurulmuş embriyo du 3 tane 6.gun lekede gördüm 3den biride mi tutmamış
23 de trasfer oldum 9 günüm bu da kurumuş halı ilk foto 10 dakkada bu 30 dakka çektim yarın doktor çağırdi pazar diye pazartesi gel dediSilik çizgi gördüm gibi orada ama. Bugün kaçıncı günün transfer hariç?
İnşallah ya üzdüm kendimi ondan galiba az bir şey kahverengi lekelenme gelmişKuzum güzel düşün stres yapma bu son foto da daha belirgin gibi, bazen kana karışıp hCG idrara geç geçebiliyor zaten pazartesi gel demiş doktor kesin kan ister senden güzel haberler ile dön inşallah.
Allah'ın izniyle olur ben 9 .ve 11 gün ve 13 gün yaptım 6 .gün olmasına rağmen6.gün embriyom vardı 3 tane bugün 6. Günüm dün yaptığım testte yarım saat sonra silik pembe çizgi zor görünen bit çizgi vardı bugün sabah koyulaşır az daha diye test yaptım çizgi kaybolduyok sabahtan beri moralim yerle bir oldu . Sanırım 3 tanesi de bende değil
rabbim yardımcı olsun bizlere dayanmak gerçekten çok zor
Umarım rabişAllah'ın izniyle olur ben 9 .ve 11 gün ve 13 gün yaptım 6 .gün olmasına rağmen
Amin inşallah ama üzme kendini dalgalan ma olabilirUmarım rabişçok üzülüyorum elimde değil dün var gibi olunca nasıl çocuk gibi mutluydum akşam eşime söylememek için zor tuttum kendimi ama sabah kalktım test yaptım ağla ağla okula geldim yine
Rabbim sabır versin n
Ama 6. Günde hemen belli olurmuki bence erken moralinizi bozmayın bikac gün sonra tekrarlayin bence6.gün embriyom vardı 3 tane bugün 6. Günüm dün yaptığım testte yarım saat sonra silik pembe çizgi zor görünen bit çizgi vardı bugün sabah koyulaşır az daha diye test yaptım çizgi kaybolduyok sabahtan beri moralim yerle bir oldu . Sanırım 3 tanesi de bende değil
rabbim yardımcı olsun bizlere dayanmak gerçekten çok zor
Evet öyle ama insan içinde olunca zorlanıyor sanırım mantığındaki değil de duygularım devrede sanırım . En büyük hata bakmak aslında ama insan engel olamıyor irade yazıldığı sanırımAma 6. Günde hemen belli olurmuki bence erken moralinizi bozmayın bikac gün sonra tekrarlayin bence
Kan sonucunuz ne çıktı acaba ? Silik var gibi gözüküyor çünkü burda23 de trasfer oldum 9 günüm bu da kurumuş halı ilk foto 10 dakkada bu 30 dakka çektim yarın doktor çağırdi pazar diye pazartesi gel dedi
Canım sen bugün de kan verecektim sanki. Verdin mi?Allah'ın izniyle olur ben 9 .ve 11 gün ve 13 gün yaptım 6 .gün olmasına rağmen
Canım sen bugün de kan verecektim sanki. Verdin mi?
Verdim 11.gunu 36. Çıkmıştı 14.gun bugün 74 cikti doktorum cumartesi tekrar istedi kanKan sonucunuz ne çıktı acaba ? Silik var gibi gözüküyor çünkü burda
En azından artış iyi. İnşallah cumartesi çok yüksek olurVerdim 11.gunu 36. Çıkmıştı 14.gun bugün 74 cikti doktorum cumartesi tekrar istedi kan100 olması gerekmez miydi
İnşallah iyi mi kötümü bilmiyorum ama yükselme varEn azından artış iyi. İnşallah cumartesi çok yüksek olur
Belki iki embriyo tuttu sonra teke düştü öyle plan olabiliyormuş umarım hayırlı güzel haber alırsın canımVerdim 11.gunu 36. Çıkmıştı 14.gun bugün 74 cikti doktorum cumartesi tekrar istedi kan100 olması gerekmez miydi
Tmm işte iki katından fazla artmış bı sorun görünmüyorki.niye boşuna stres yapıyorsunuz bence tadını cikarmaniz lazım bu anların bir daha geri gelmicek cunkuİnşallah iyi mi kötümü bilmiyorum ama yükselme var
2kati değilmiş pazartesi kan verdim perşembe günü verdim 100 lerde olması lazımmisTmm işte iki katından fazla artmış bı sorun görünmüyorki.niye boşuna stres yapıyorsunuz bence tadını cikarmaniz lazım bu anların bir daha geri gelmicek cunku
Bence iyi çıkmış. Sonra birden hızlı yükselir korkmaVerdim 11.gunu 36. Çıkmıştı 14.gun bugün 74 cikti doktorum cumartesi tekrar istedi kan100 olması gerekmez miydi